|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Svako ima pravo na svoje misljenje,niti kudim Pa2 (jer sam na njemu slatko radio i obozavam tu klavijaturu) niti preteravam oko Pa3x,samo pricam realno ali ako cemo o razlikama onda na prvu kad pustis prvi ritam iz Pa2 i prvi ritam iz Pa3 razlika je velika
![]() ![]() ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (16.08.2011 u 15:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]() Ma Marko moj, nemoj se ljutiti. Neka malo vatre, da se ima sta gasiti. Cijenim tebe kao clana i kao covjeka jer iako se neznamo prijatelji kojim vjerujem rekli su mi sve najbolje o tebi i kao covjeku i kao muzicaru. Nemoj da nas mala protuvrijecenja navedu na pogresne misli. Jos cemo se ako bogda ti i ja dobro druziti, slagati a i neslagati u stavovima ali nas to ipak nece zavaditi nego naprotiv zbliziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E jbg moram da se umesam
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (16.08.2011 u 17:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I kad jos na sav taj Waves iskristalises lepo bubanj,napumpas nogu i iscistis lepo snare i timpane pa mu lepo skockas 3 MFx-a koji rade i na OUT1 i OUT2 posto ja odvajam klavijaturu na 4 izlaza dobija se lepa razlika u soundu!Topliji zvuk,lepsi bass i lepsi visoki i celokupna slika zvuka cista bez ikakvog muljanja i smetnji!A ako kao sto ti kazes ti ne treba Waves onda ti ne treba ni editovanje koje su ubacili,ne trebaju ti uopste 4 izlaza,ne trebaju ti nove boje i zvukovi pa mozemo da se vratimo lepo na Pa80 i da budemo zadovoljni ili prezadovoljni?
Marco Promijenjeno od Marco7 (16.08.2011 u 17:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Svaka cast Tiho na zadnjem videu,vecina stvari objasnjena nema se sta dodati.
@marco7 mare ne mislis valjda da je namerno podesio da bas na pa3x mumla,da bi ga pa2x ,,ubio,, u ovom poredjenju ![]() svako svoje hvali naravno,ali eto...probao sam i pa3x, i ne kazem da ne valja,svaka novija stvar ima nesto svoje,nesto sto je poboljsano,sto je bolje od prethodne verzije,ali ljudi....zar stvarno mislite da je to REVOLUCIJA u odnosu na pa2xpro,sto se tice zvuka? svaka cast onima koji mogu sebi to da priuste,odlicno je spakovana,mala fina za transport,ali za potrebe muzicara u srbiji,na balkanu uopste,za nasu muziku,mislim da ne donosi bogzna kakav boljitak u odnosu na pa2xpro. Na kraju kad pogledate realno,najbitnije je da ste zadovoljni sa instrumentom kako zvuci,da zvuci prijatno,da se zna sto vise pesama i da ima posla naravno ![]() I ako se nastavi ovim templom, pa sta cete onda ocekivati od pa4x kad izadje, da sama uzima pare na svirci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Zvuci isto po defaultu i pa2 i pa3 pa ako hocete i pa1 kao i ova dvojica.
Meni je moj pa1 zvucao bolje od vecine pa2 zato ga nikad nisam ni kupio (zbog dioda pogotovo). A onda da dodam samo maxx audio i detaljan edit ritam sekcije cine pa3 nedostiznim za ostale.Gdje je ostalo sto je vec nabrojano (i bar jos 20 stvari koje nisu) nego necu ja dalje da reklamiram niko mi za ovo ne placa a imao bi o cemu pisati. I da dodam nije nikakva revolucija za par g i ovo ce biti starac. Promijenjeno od xxl (17.08.2011 u 00:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nisam rekao da ga je namerno pokvario nego se treba Pa3x nastelovati druze da bi izbacio ono sto je njegovo a pogotovo master Eq!Uzmi jedan mikrofon i nasteluj ga sve na nulu i uzmi dva razlicita vokala i pusti ih jednog po jednog pa ces da vidis kako ce kod jednog da radi dobro a kod drugog nejasno i da mumla?Jel' to pravo poredjenje
![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Upravo tako. Tvornicki zvuk isti (ako se ne doda hrpa novoga sto je ubaceno).Meni je po prvi put bilo zao izbaciti tvornicke perfomanse nego sam ih sve prebacio u gornji red.
Neznam jel iko spomenuo serijski ugradjen ssd disk 2 GB koji je dovoljan za svu normalnu pohranu textova i ostalog. Tipka ko iz snova, za transport kao TR, metalno kuciste, mala tezina, textovi na tipku, za onoga ko stvarno voli muziku ima sta naci u ovome, ja bi ga kupio cak i da se ne bavim aktivno ovim. Ko treba samo da odradi tezgu moze sa bilo kojim aranzerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|