Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 17.08.2011, 02:42   #11
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Sve pohvale za Tihomirov trud i postavljen video. Ja Tihomira znam nekoliko godina,u stalnom smo kontaktu oko svirke i instrumenata i to takodje traje godinama i ja Tihomiru verujem kad napise svoje zapazanje,da ne ulazimo u domen ukusa i ovog i onog!!!

Niko do sada zvucno nije dokumentovao da je PA3 veliki pomak u odnosu na PA2 i kada to bude svima predoceno kao takvo ne vidim razlog za neku sumnju...napretka ima ali pitanje je kolikog i u cemu,pokazace vreme.

Jos uvek Korg ni na jednom svom modelu nije napravio da zvuk ima "sirinu"...oni koji sviraju ili su svirali Rolanda znaju o cemu pricam ( nemojte sad da se oni sto sviraju Yamahu nesto nadju uvredjenim,ja pricam o onome sto znam iz licnog iskustva a Yamahu nikad nisam svirao),i ovo je po meni Korgu najveci minus,dzaba tu i semplovi i cuda i maxx audio kad je zvuk u startu takav...nadao sam se da ce to sa novim modelom malo poboljsati ali i dalje mrka kapa i potpuno je Tihomir u pravu kad kaze da je prvi utisak jedini ispravan,sve posle toga je po malo deformisano,sprava mora da radi cim se ukljuci a ne da popalimo sve opcije koje nudi pa tek onda da se dodje do necega.
  Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije