|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Daljinac Shure KSM9 R9 U2
Sa resiverom UR4, izadje ti odprilike 4500EUR
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (29.08.2011 u 02:14 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar72 za ovaj koristan post: | radex (29.08.2011) |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ni manje ni vise nego 4500 e......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Samo mikrofon dodje nekih 1600-1700€ + Reciver UR4s ca.2500€...eto mozda sam malo preterao..
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
auuu..znaci cena je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
hvala puno kolega... pretpostavio sam da je paprena cena, ali me bas zanimalo sta je to kad tako dobro radi
![]() Dodato: zanima me jos da li je neko od vas koristio (cuo) neki EV mikrofon? zanima me kako radi i koje su cene nekih modela... interesuju me neki modeli u rangu bete (sto se tice cene), znaci 400-500 evrica ![]()
Nedelja, 28. avgust, petnaest casova i trideset minuta, vreme u gradu suncano i toplo, saobracaj gust i otezan, ekipa radija Ljubav zeli vam prijatan dan Promijenjeno od radex (29.08.2011 u 11:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
zar ti treba nešto bolje?
![]() možeš npr uzet betu 87A, ili nekog AKG, ili Seinheisser-a... sve je za te pare više nego dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Izvinjavam se na offtopicu ali moram da pitam... zar je moguće i zašto da je tolika razlika u ceni između žične i bežične verzije KSM-a
![]() Žični je u Mitrosu trenutno oko 480€... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|