|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#281 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.01.2009
Mjesto: Austrija
Downloads: 5
Uploads: 9
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
mali nesa fenomen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.12.2010
Downloads: 168
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Po meni Srecko Gajic Krecar , Kosmajac i Zatko Vujic . pozz
Promijenjeno od STEFAN061 (09.05.2011 u 09:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.08.2009
Downloads: 69
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pedja enerdzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2011
Mjesto: Aleksinac
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature i harmoniku
![]() |
![]()
Po meni u Srbiji trenutno postoje tri coveka koji vode bitku za prvo mesto to su : Rade Petrovic - Kosmajac, Srecko Gajic - Krecar i Joca Jovic - Rovac (poznatiji kao Joca king) zaista je nemoguce odluciti ko je bolje, kosmajac ima neverovatnu brzinu i ideje mada u poslednje vreme mrljavije svira dok je Krecar tehnicki dosta tacniji ( Sumadina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 454
Uploads: 6
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
svako od nas ima svoje misljenje klavijaturista ima stvarno na sve strane dobrih i stvarno ih je tesko porediti svako od njih ima svoj stil za nase usi u zadnje vrijeme meni je amza tairov zapeo za oko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
u potpunosti se slazem sa @nikola_993 ,ali naravno ima njih jos samo sto su manje poznati. Jedino me jako nervira sto neki koriste ovu temu da bi se svadjali i prepucavali ko je bolji. Trebalo bi samo da slusamo i da uzivamo u dobroj muzici,a ruzne komentare da zadrzimo za sebe... Pozz od mene,svaka cast za temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.07.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 432
Uploads: 2
Instrumenti: Korg Pa800 i Korg Tr 61
Interesi: Plivanje s preponama
![]() |
![]()
Iako je tema davno početa i poodavno ukucan zadnji post, da i ja kažem nešto:
Ne znam samo otkud Ćira u ovoj grupi. Po meni, frajer nije ni do koljena ovim ostalim koje ste nabrojali, Pedji, Amzi, Kosmajcu, Mići ili nekom petom, nebitno. Pa frajer 10 godina svira jedne te iste fore!!! Ja mu napamet znam barem 3-4 improvizacije koje koristi na rumbama ili na orjentalu, kad je počne znam kako će završiti. Po meni bolje svira onaj momak što je s njim orkestru, Joca ili tako nešto, dečko ima harmoniju u malom prstu što je Ćiri misaona imenica. A ako hoćeš da si dobar klavijaturista, mora se malo i toga nahvatati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Kao kod kuće
|
![]()
@ramelow,to sve stoji,ali bez Cire jednostavno nema posla,dugo je na sceni,a ruku na srce ne moze niko da kaze da ni on ne zna da svira,to sto prosipa iste fore,prosipaju svi,ali covek je institucija,i realno sta mislis da li on treba jednom Borku Radivojevicu?Ne treba,ali nece zvati Borka nego Ciru,a Cira Borka,jednostavno covek se znao prodati i skidam mu kapu na tome,to je po meni bitnija stavka za posao nego tehnika sviranja i ostalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.07.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 432
Uploads: 2
Instrumenti: Korg Pa800 i Korg Tr 61
Interesi: Plivanje s preponama
![]() |
![]()
Razumijem ja to, ali vodio sam se naslovom teme - ipak ovdje govorimo o kvalitetu, a ne o tome ko dobro pogadja posao. Mada i to nekad puno znači. Neko ovdje spomenu da je najbolji onaj koji uzima najviše para i sa tim se takodje slažem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi ako moze samo malo informacija...Ko je "Cira" ?...za ove ostale o kojima govorite sam cuo,za Ciru nisam,ako mozete samo da me uputite o kome se radi,s kim svira,sta svira......Hvala i pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klaviaturista, najbolji, vas |
|
|