Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 02.10.2011, 01:32   #11
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pita ti mene cini mi se vec jednom, ko sam i sta sam. Ama zar je to uopste vazno, ime i prezime je samo par skrabotina na papiru a iskljucivo je covjek sa svojim duhom, iskustvom i znanjem ono sto treba da bude interesantno, kako god se on zvao, pa makar i tranzit. Rekao sam ti i onda da je moje ime prilicno javno i znano pa ne bih sa tim da stvaram ili dobijam bilo kakve privilegije za sebe. Ovako je iskrenije i "ljudskije" a i meni interesantnije jer pojedini (pogotovo oni mladji) znaju i da me propisno napadnu i izvrijedjaju (mada do sada uvijek bez ikakve potrebe), pa to meni dodje kao dobra zabava i odmor od mog posla gdje ne mogu da skrivam indentitet. Neki dan napisa jedan momcic da ja to kad odgovaram ljudima ovdje prepisujem iz Wikipedije, pa me skoro i banovase na nekoliko dana iz samo njima znanih razloga a i napisa jedan od "mocnika" da ne pametujem previse po forumu. Vidis, to su za mene interesantne situacije i prilicna zabava. Ne uzimam ja to nikome ovdje za zlo ali im uzimam za zlo sto sigurno tako ne bi reagovali da znaju ko sam i sta sam. Ama ja uzivam, pravo da ti kazem, ovako kao tranzit. Izkritikujem, pohvalim, posavjetujem i pomognem ako mogu a kome to sto sam direktan i otvoren smeta taj definitivno ima problema sa svojim egom. Nego snimaj to pa postavi, da mogu onda konacno i tebe da izkritikujem posto cu tek tada sve da cujem kako valja.
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije