|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pita ti mene cini mi se vec jednom, ko sam i sta sam. Ama zar je to uopste vazno, ime i prezime je samo par skrabotina na papiru a iskljucivo je covjek sa svojim duhom, iskustvom i znanjem ono sto treba da bude interesantno, kako god se on zvao, pa makar i tranzit. Rekao sam ti i onda da je moje ime prilicno javno i znano pa ne bih sa tim da stvaram ili dobijam bilo kakve privilegije za sebe. Ovako je iskrenije i "ljudskije" a i meni interesantnije jer pojedini (pogotovo oni mladji) znaju i da me propisno napadnu i izvrijedjaju (mada do sada uvijek bez ikakve potrebe), pa to meni dodje kao dobra zabava i odmor od mog posla gdje ne mogu da skrivam indentitet. Neki dan napisa jedan momcic da ja to kad odgovaram ljudima ovdje prepisujem iz Wikipedije, pa me skoro i banovase na nekoliko dana iz samo njima znanih razloga a i napisa jedan od "mocnika" da ne pametujem previse po forumu. Vidis, to su za mene interesantne situacije i prilicna zabava. Ne uzimam ja to nikome ovdje za zlo ali im uzimam za zlo sto sigurno tako ne bi reagovali da znaju ko sam i sta sam. Ama ja uzivam, pravo da ti kazem, ovako kao tranzit. Izkritikujem, pohvalim, posavjetujem i pomognem ako mogu a kome to sto sam direktan i otvoren smeta taj definitivno ima problema sa svojim egom. Nego snimaj to pa postavi, da mogu onda konacno i tebe da izkritikujem posto cu tek tada sve da cujem kako valja.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|