|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#231 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Meni je također čorba upala u uho s vokalom,iako mi nije loše. Čorbu znam svu u bobu pa sam čuo i jedan akord u refrenu koji nije taj,al isto zvuči super tj. teško se primjeti. Sve pohvale!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
A niko ne pita da Marko mozda prije tih snimaka, pojeo neki zesci pasulj ili mozda bio po izvjesnom dozom alkohola, pa mozda je i svjeza ljubav u pitanju ili covjek jednostavno bio malo umoran. Opet trazite dlaku u jajetu a pametnije je da trazite obrnuto i u mnozini. Marko sine, samo bih se ponavljao da bilo sta napisem, jednostavno to se tako radi. Smetnu ljudi sa uma da si ti konstantno sam na bini, da nema pomoci ni od koga ni u jednom momentu, da se sve to sto cuju desava uzivo, da te cesto pijani i zvalavi gosti dave dok radis, da napadaju i zenske jer dao Bog nisi akrep, da i tvoje pjevanje i sviranje zavisi i od trenutne atmosfere, itd...itd... a opet bi da cuju malte ne studijski snimak. Nego sjedi kuci pa snimi nesto na miru pa postavi da zadovoljis sve slojeve publike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2010
Mjesto: Vukovar
Downloads: 44
Uploads: 21
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa50sd
![]() |
![]()
Dali je to tvornički ritam ili si ga ti pravio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@tranzit
Hvala na podrsci prijatelju,svi vide da si veliki poznavalac svega vezanog za muziku i ako ne znamo ko si vidimo koliko ti je znanje!Pa izgleda da cu morati da napravim dva tri snimka kod kuce i da ih zbucim da budu studijski jbg a i imam opreme za toliko mada to ne volim,onda to nije ziva svirka jer sve odradim posebno i bez greske jbg i to je plagijat,obradio sam tudju pesmu i krsim zakon i to nije lepo ![]() @korg pa50 Ako mislis na ovaj rock ritambubanj sam iskoristio fabricki sa ritma iz Pa3 uz male dorade na 3. i 4. varijaciji!Bas gitaru sam sam radio a riff guitar sam iskopirao sa drugog ritma i takodje 3. i 4. varijaciju odradio u guitar mode-u!
![]() |
#235 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pita ti mene cini mi se vec jednom, ko sam i sta sam. Ama zar je to uopste vazno, ime i prezime je samo par skrabotina na papiru a iskljucivo je covjek sa svojim duhom, iskustvom i znanjem ono sto treba da bude interesantno, kako god se on zvao, pa makar i tranzit. Rekao sam ti i onda da je moje ime prilicno javno i znano pa ne bih sa tim da stvaram ili dobijam bilo kakve privilegije za sebe. Ovako je iskrenije i "ljudskije" a i meni interesantnije jer pojedini (pogotovo oni mladji) znaju i da me propisno napadnu i izvrijedjaju (mada do sada uvijek bez ikakve potrebe), pa to meni dodje kao dobra zabava i odmor od mog posla gdje ne mogu da skrivam indentitet. Neki dan napisa jedan momcic da ja to kad odgovaram ljudima ovdje prepisujem iz Wikipedije, pa me skoro i banovase na nekoliko dana iz samo njima znanih razloga a i napisa jedan od "mocnika" da ne pametujem previse po forumu. Vidis, to su za mene interesantne situacije i prilicna zabava. Ne uzimam ja to nikome ovdje za zlo ali im uzimam za zlo sto sigurno tako ne bi reagovali da znaju ko sam i sta sam. Ama ja uzivam, pravo da ti kazem, ovako kao tranzit. Izkritikujem, pohvalim, posavjetujem i pomognem ako mogu a kome to sto sam direktan i otvoren smeta taj definitivno ima problema sa svojim egom. Nego snimaj to pa postavi, da mogu onda konacno i tebe da izkritikujem posto cu tek tada sve da cujem kako valja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Tako je momci, sve sto ste rekli - potpisujem.
@tranzit Svaka cast.
![]() |
#237 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nesto od Darka Radovanovica velikog gospodina ove nase muzicke scene koji je tragicno izgubio zivot
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (02.10.2011 u 19:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Daleko od toga da provociram ili nešto slično. Neka pasulja,novih ljubavi i alkohola u pristojnim količinama. Nećemo kad ostarimo ni svirat a kamoli *ebavat,jest i pit šta želimo. Sa srećom dalje i molim da se ne uzme za zlo,nisam imao namjeru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo opusteno drug,ova tema koliko postoji za prezentaciju isto toliko postoji i za komentare!Ko svira taj i gresi i to je normalno u zivoj svirci
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (02.10.2011 u 19:51 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | smuchac (02.10.2011) |
![]() |
#240 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@marco7
Kao sto sam pisao u prijasnjim komentarima za svaku pohvalu. ![]() @tranzit Bolje bi bilo da se vi drzite teme ...nemojte koristiti demo snimke da se jadate. Dobili ste ban nakon vise opomena i zasluzili ste ga i dobicete da opet ako se budete tako ponasali. Nemojte tajno da me prizivate.... nisam ja nikakav mocnik i ono sto sam vam odgovorio na PP vazi i dalje. Niko ne osporava vase znanje i strucnost u mizici ali se nemojte ovde izzivljavati...toliki stepen nadmenosti je retkost. A sto se tice vaseg anonimiteta ,ne verujem da nekoga intersuje ko ste i sta ste . Ova vasa recenica govori sve : ,, pa to meni dodje kao dobra zabava i odmor od mog posla gdje ne mogu da skrivam indentitet. ,, I nemojte se truditi da izvrcete moje reci i ne stavljajte ljudima tacku na i. Ako vam se nesto ne svidza na forumu obratite se Administraciji nemojte pametovati sta bi mi ikako bi mi trebali da radimo Nadam se da smo se razumeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|