|  | 
|  05.11.2007, 19:22 | #1 | 
| Vredan član društva |  semplovi na pa 50 

Moze li se pa50 napraviti da cita semplove?
		 | 
|   |   | 
|  05.11.2007, 19:44 | #2 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 05.05.2004 
				 Downloads: 454 Uploads: 1 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova

|   

Isto ko sto Jugo može da se napravi da bude dizelaš. Ima teoretske šanse ali nije to to. Bolje lepo doplati i kupi PA80 i sviraj ko čovek. Samo da znaš na PA80 mogu se srediti svi tritonovi semplovi uz malo truda mogu da rade i punije nego na samom Tritonu (ne pričam bezveze, ako ne veruješ poslaću ti demo) a o ritam mašini i da ne govorim. Veruj mi samo dobar semplovani bubanj i bas vrede, ono fabričko je truba, ja volim da cujem odsecan udarac bubnja i žicu od bas gitare, a ne da mulja i da ne znaš šta je šta.
		 | 
|   |   | 
|  05.11.2007, 19:54 | #3 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  a sta je ovo onda ako nije pa 50 

poslusaj  pa 50 sa semplovima  ali kod coveka koj zna da odradi to je miki iz kragujevca http://www.speedyshare.com/817516725.html pa 50 secen demo ok eto pa ako neko tvrdi da nemoze ja kazem da moze pozdrav 
				__________________ NELE 1 | 
|   |   | 
|  05.11.2007, 20:11 | #4 | 
| Vredan član društva |   

Ovaj super zvuci.
		 | 
|   |   | 
|  05.11.2007, 20:57 | #5 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  pa normalno 

kad  su sve semplovi prvoklasni  ako hoces mozes dase obratis mikiju iz kragujevca da tin odradi to sve javi se ako te interesuje pozdrav 
|   |   | 
|  07.11.2007, 21:42 | #6 | 
| Saobracajni Inspektor |   

nele ima pa 50 al "dizelas" prima semplove tako da....

__________________ "Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! | 
|   |   | 
|  07.11.2007, 23:20 | #7 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  Hehehehehe 

Legendo Tako Je Imas Pravo Al Taj Dizel Radi Ko Mercedes Najboljeg Kalibra Hehehehehe 
|   |   | 
|  07.11.2007, 23:37 | #8 | 
| Saobracajni Inspektor |   

pa to sam i hteo da kazem pa neka ti se jave ako hoce da vide da moze i dizel u juga

__________________ "Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! | 
|   |   | 
|  08.11.2007, 00:04 | #9 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  heheheheheh 

to je to moze  i te kako

|   |   | 
|  09.11.2007, 05:44 | #10 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |  Pa 80 Pomossssssssss 

Citao sam foruma i procitao da na korgu pa80 moze staviti samplove  pa kako idie to moze li mi neko pomoci HVALA band ADUTI Bitola Makedonija band_aduti@yahoo.com | 
|   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| semplovi | 
| 
 | 
 |