|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#301 |
Vredan član društva
|
![]()
cini mi se da nitko nije imenovao Žarka Popovića iz Prijepolja... evo jedan glas za njega... posto i sviranjem i glasom ubija...
![]()
![]() |
#302 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@avangard_band
Pomenuli su ga, al iskreno pored nekih pomenutih muzicara taj Zarko je samo prosecni muzicar i nista vise. Promijenjeno od Ace (19.10.2011 u 18:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Vredan član društva
|
![]()
kao sto tema kaze "ko je za vas Najbolji klavijaturista" ... izrazavam samo svoje misljenje...
![]() ![]()
![]() |
#304 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.08.2009
Downloads: 69
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ovo je izgleda tema o Miki Cortanu?Ili ja gresim?Sada ne znam dal da vam kazem nesto o klavijaturistima ili o Cortanu?Svako ima svoj stil sviranja,meni se licno svidja stil Mice Nikolica,ali ima jos dosta ljudi mnogo boljih.A sto se tice Miki Cortana.hm,covek ima strasno velike maste,ja sam ga slusao mnogo.Covek je u stanju da svira dan i noc,a da ne ponovi jedan isti fazon,a kamo li forspil.On ce da svira to sto mi sviramo,ali isto tako ce da odsvira to na milion varijacija,a samo jedan tj. glavni motiv da koristi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Odomaćeni član
|
![]()
U principu ne uzalzim u vakve polemike "ko je najbolji"...itd, tako da ovo sta cu da napisem je samo moje misljenje.
Klavijaturista koji najbolje "barata" balkanskom muzikom i fino zna da podeli vise balkanskih stilova je po meni Pedja iz Energy benda! Svi ostali,ako su dobri u jednom stilu u drugom su jako "povrsni"...da ne nabrajam... Znaci ne pisem tu koji je najvise zaradio,ko je uradio najvece hitove,ko ima najvise posla i sl, fokusirao sam se samo na tehniku sviranja...i
![]() |
#306 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Posto je tema koji je najbolji za vas klavijaturista naglasicu ljude kojima se ja divim i nemaju veze sa nasom muzikom......
1.Kevin Codfert-Adagio 2.Jordan Rudess-Dream Theater 3.Michael Pinella-Symphony X 4.Richard Andersson 5.Marco Parisi Da se pohvalim,DT i Syx sam gledao uzivo! ![]() A za nase podrucje mislim da je najkompletniji Boki iz Amadeusa za sve zanrove,i naravno Milan iz Nevernih Beba!stvara neverovatne harmonije..... Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aleksandre, ub'o si ga ko prstom u bulju. Ostali samo pogledajte snimke sa top-music, sve ce vam bit jasno.
![]() |
#308 |
Odomaćeni član
|
![]()
@zoricd Sa stilom kolega!!!
![]() @aleksandar Al ga reze covjece evo ja sam pogledao, pa sta je ovo, ali i sviranje ali i pjevanje, obicno to ne ide jedno s drugim(ili dobro svira a ne pjeva dobro ili obratno), ali ovi imaju i glas i stas sto se kaze!!! ![]()
![]() |
#309 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.10.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Miki Cortan
|