|
|
![]() |
#1 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
O ovome je pisano vec dosta ali ajde opet.Nadjite korgov program za formatiranje karte mislim da bi cak morao da bude negde u download sekciji. Formatira se tako sto se taj programcic ubacina disketu i kod palenja sinte se on startuje isto kao kad ubacujes sistem u sint.Kad se to zavrsi da isprobas kartu najlakse je da odes na utiliti i vidis dali ju je prepoznao tamo.Znaci nesme da je karta bledo obojena .Ako vam izbaci error nakon odredjenog sempla pokusajte jednostvano da na kartu kopirate neki fajl koji je golem tako da zauzme sto vise mesta na karti i ako on moze znaci moraju i semplovi.Karta od 16 Mb prima na sebe oko 14 MB podataka a karta od 8 MB svega nesto preko 7MB jer ostalo mesto zauzme sistem od sinta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
@fico
Probao sam dosad najmanje 30 puta da je formatiram sa korgovim programom za formatiranje i svaki put se javlja isti problem. Probao sam i stotine razlicitih semplova ali nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Downloads: 585
Uploads: 1
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa4
![]() |
![]()
da li si probao da ubaciš tvoju karticu u drugi pa 80 i da je tamo formatiraš i ubaciš sempl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
NIsam druze. Te sprave ovde retko ko ima i ako ima ja ne poznajem te ljude. sta mislis da je do citaca u klavijaturi ? Jer nemoguce je da dve kartice nece da rade kako treba. Ja sad hteo da uzmem da otvorim klavijaturu da proverim kontakte na citacu kartica pa da probam. Mozda i na njemu ima "hladnih Lemova". Ne znam sta drugo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Downloads: 585
Uploads: 1
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa4
![]() |
![]()
kad ubaciš karticu da li ti se pali led dioda na (write disk in yuse)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
card, flash, polomim, problemcu |
|
|