|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
![]() |
najbolje bi bilo kada bi mi rekao neko ko je svirao na obe klavijature
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.03.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 35
Downloads: 218
Uploads: 4
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
Nisam koristio wk4 ali igracka nikako nije.
Imas hard disk, sempler... Cuo sam da je jako prosta za koriscenje i cini me se da je poprilicno jeftina, video sam je u oglasima za 300 evra. Sad koliko sam primetio izmedju wk4, wk6 i wk8 fizickih razlika nema, za drugo ne znam. Mozes da pogledas kako radi wk8 na youtube potrazi sidzi Pirot. Meni je taj wk4 jako zanimljiv, raspitaj se lepo i probaj.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Gledao sam te snimke, i zbog toga mi se svidja pa sam postavio temu da mi kazete da li da ga menjam za pa50
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
|
Moja greska i dobro je da ste me ispravili sto sam mislio da je to vise igracka. Nisam dobro upucen u tu marku klavijature. Izgled bas i vara jer sam bas po njemu rekao da je to bas slabija klavijatura. Ipak nisam znao za ostale karakteristike. Kod njega mi se bas i ne svidja onaj pitch bend :/ koji je kao loptica i par stvari, ali ako vec imas priliku dobro preslusaj obadva i odluci koji ti najbolje odgovara. Preslusao sam ove setove od wk8 i kazu da moze isto u wk4 ako imas memorije. Ako je tako lijepo zvuci i dobro se moze sa njim uraditi! Pozz i sretno u odabiru!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Pa to, ali bi mi najbolje bilo uz misljenje nekog ko ima iskustva sa ovom klavijaturom.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Najbolje resenje je da stupis u kontakt sa gospodinom iz Pirota,poznaje i PA i GEM WK seriju.Mislim da na snimcima imas kontakt telefon.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
Ima na jednom snimku baš i poređenje istih ritmičkih fraza na GEM WK 6,Korg PA 800 i Korg PA 80..Ne radi se baš o navadenim klavijaturama,ali se čuje razlika u soundu.To je i uradio da se čuju razlike u soundu.Evo,sad ću pronaći link :
http://youtu.be/c2MMNJgSAgo Dodato: Malo sam nespretno formulisao post u djelu˝...Ne radi se baš o navedenim klavijaturama...˝Mislio sam na navedene u naslovu teme.Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (26.10.2011 u 18:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|