Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 27.10.2011, 00:24   #20
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Druže Ozrenac;
prvo te dve kutije i solidan soundcraft mikser kostaju 1500$ (sve novo), I zavrsio si posao, i za hobi i profi varijantu,... A kad ja mogu to sebi da priuštim možeš i ti. I tu nema puno razmišljanja, mi ovde u srbiji da imamo vaše cene u svemu od hrane do rakete,... sa ovih 300$ prosečno koliko iznosi plata mesečno,... pa svi muzičari bi imali opremu kao da rade woodstock žurke,.. ako već ti se ne daju pare,.. a ti uzmi pa vrati pre isteka reklamacionog roka i možeš tako 10. god raditi,... moj jedan drugar je tako radio u državi Georgia,.. dok nije zaradio lovu,.. a zaradio je lovu za opremu posle mesec dana jer se tamo svirka placa 500$ fiksno minimum,....

Drugo,... svaka tebi čast ako rintaš po ceo dan,... ali zna se da ovde ne cvetaju ruže,... a preko bare je uvek bila druga priča,... Moj primer je taj što ja imam svoj posao,.. radim u školi kao profesor, a da bih sebi i porodici mogao priuštiti jednom godišnje letovanje, nove gume na već matorom automobilu, i puniju slavsku trpezu,.. moram raditi dodatno,.. tj. u svoje SLOBODNO VREME da tezgarim,... kada Vi iz Amerike posle posla odete na irsko pivo u klub gde su cene od 1 do 2$,.. ja tada idem svirati,.. da bih sutra u samousluzi mogao da kupim 2l Bg piva u plasticnoj ambalaži po ceni od 2.5$ pod uslovom da je na akciji,... e moj brajko,..
Zaključak je sledeći:
Tvoja radnička plata iznosi oko 1350$ mesecno
Moja profesorska je oko 680$ mesecno
Kod Vas je apsolutno sve jeftinije minimum 30%,... instrumenti i oprema čak i više ,.. a polovna oprema skoro je džaba a ima je koliko hoćeš.
I nemci bi želeli vaše cene ,..
Ja sviram gažu(start) za 80-100$,
a kod Vas najgori muzičar dobija minimum 200$ po svirci a ovakav kao ja 500$ (Informacije sam lično dobio od Miloša Djordjevića, mog školskog drugara sa studija u Nišu koji je najpoznatiji klavijaturista i pevač u Čikagu a i šire u Americi)...
tako da dreši kesu i kupi taj industrijski standard koji smo ti skoro svi preporučili,... ja bih tamo žmureći kupovao,.. jer znam da je sve original i da može da se vrati,....

plati brate od pola plate,.. još će ti ostati i za cisternu goriva od ostatka plate!!!!!
pedjajazz je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...