|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
A kad je sala na prvom katu .... lifta naravno nema
![]() Ja koristim ovu kombinaciju. 1. Super mala svirka (do 40 ljudi) PM1000(jedinica)+2x JBL MR822 kutije rade kao full range 2. Mala svirka (do 70 ljudi) ponesem još jedan bas bin 15" - jedna strana radi samo na JBL MR822 dok druga radi bin+ satelit (pasivna skretnica u basu i na satelitu da reže 12" prema dolje) 3. Srednja svirka (do 100 ljudi) - dodajem još jedan bin na drugu stranu 4. Normalna svirka (do 150) na sve ovo nosim dodatno pojačalo (Numark Dimension 4) koje radi u bridgu i njime tjeram ova dva bina (aktivna skretnica u pojačalu) dok gornje kutije pogonim s PM1000 (koristim pasivni skretnicu) 5. Velika svirka (do 200 ljudi) dodajem još dva bas bina, tada Numark radi na 4oma po kanalu za basove i onda sam sretan ko malo dijete jer tada pjevam pet dana bez zamora. Samo nisam sretan kad to ujutro tovarim u auto. ![]() Malo sam se raspisao, nadam se da ne smeta. Na ovaj način sam rješio da ne moram uvijek tegliti svu opremu. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | momo (07.11.2011) |
Favoriti |
|
|