|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko je meni poznato, PA2x posedjuje Phantom Power na XLR ulazu, ali umesto TQG verzija headseta(Wireless), treba ce ti model WH30XLR(XLR-Kenon)
Pozz
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar72 za ovaj koristan post: | mirandess (09.11.2011) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ahaaaaa, ahaaa, nisam ni sumnjao u vas kolega aleksandar
![]() ![]() P.s. uz taj TQG dodje nastavak XLR (od kupca) posto ga prodaje za skroz jeftine novce 100€(nov) a ne bavi se covjek muzikom, dobio ga na poklon... Hmmmm, nadam se da se necu pokajati ![]() Jos jednom kolega Aleksandar Hvala VAM MNOGOOOOO ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
e ovako ljudi...posto se ja bahcem sa tim pilotima od kad sam krenuo da pevam,moja preporuka je definitivno AKG C520...ja sam ga uzeo za 130 eura sa kenonom i radio kao sat,bolji je od pola ostalih mikrofona,cak su mi i pevaci na svirkama govorili kako bolje izlazi nego njihovi bezicni akg-ovi i shur-ovi...toliko od mene pa sad na vama je odluka...namerno sam uzeo sa kenonom jer me baza BL29 nervirala zbog baterije i zbog potenciometara koji su problematicni (kada ih koristim,tj pojacavam ili smanujem,pocinju da krce)
Dodato: jedino sto mi malo bode oci u vezi ovog pilota,da dodam,jeste FANTOM napajanje koje mixeta mora imati da bi mikrofon radio... ![]() ![]() Promijenjeno od gajo92 (09.11.2011 u 11:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
gajo92: ukoliko mixer nema fantom,na*ebali ste ako nemate drugi mikrofon
Onda mora misker da je istorijske vrednosti, eksponat iz muzeja ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, shure, wh20, wh30 |
|
|