Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 09.11.2011, 20:45   #11
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala svima na komentarima posebno Nesi i Transitu Druze transit svaka vam cast na konkretnim odgovorima i komentarima....vidi se da puno sto sta znate u vezi muzike i bas me raduje kad cujem takve rijeci od jednog majstora kao sto ste vi...E da je jos takvih clanova kao sto ste vi koji su konkretni i uvijek spremni da daju pravi odgovor i savjet bilo bih sve drugacije i lakse za nas nejake muzicare tj.muzicare koji se bave samo iz hobija muzikom i bez dana muzicke skole....Hvala jos jednom i samo tako nastavite bicu vam jako zahvalan za svaku pomoc koju nam pruzate..

@spasoje da samo kazem posto sam zaboravio da napisem a da si se malo potrudio da procitas pocetak vidio bih da sam vec tamo napisao da zabavnu muziku nisam jos nikada ni pokusao da sviram i mogao bih zakljuciti da je rijec(sad ne znam ni ja tacno da li je midi ili neka matrica u pitanju...Ljudi postavljaju svasta na youtube a ja konvertovao u mp3 i dosnimio samo pjevanje)Dakle ako mislis na ovaj zadnji snimak "Kada padne noc" onda je odgovor na tvoje pitanje da ja nisam to odsvirao i ne mogu da znam o kojoj se gitari radi niti me zanima
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije