|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Prilikom formatiranja USB sticka na računalu morate odabrati FAT32 File system i skinuti kvačicu s Quick format opcije. To će vjerojatno riješiti problem. Ako ne, pokušajte s drugim USB stikom. Slijedeća opcija je neispravan USB utor na klavijaturi.
Promijenjeno od casper (20.11.2011 u 11:32 sati) Razlog: mali ispravak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Nevrujem da je do usb prilkucak na klavijaturi,jer sam juce uradio preko otg istog usb stik i update novo os na klavijaturu
Dodato: Probo sam i preko drugi usb stik isto se desava da nece da vidi.u ekranu vidim samo korg user hdd narazadste boje i kad pretisne da izaberen usb stik nece nesto na kratko se pojavi na ekranu ali nista dalje Promijenjeno od korgic (20.11.2011 u 14:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Postavljanje OS funkcionira na drugi način, podaci se nalaze u Root-u USB i instalacija se automatski pokreće kad ih (podatke) korg prepozna.
I ja sumnjam da je USB priključka ali ni to nije isključeno. Jeste li pokušali nanovo formatirati USB kako sam opisao u postu iznad? Nakon toga nemojte ništa upisivati na stick i vidite da li će ga korg prepoznati. Ako to ne prolazi niti s drugim stickom onda bi trebali kontaktirati prodavača i reklamirati korga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Probo sam i to ponovo da formarticam isto se desava.Juce bas kupio klavijaturu iovo da mi se desi sa novom klavijaturom nemogu da verujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Izgleda da baš nemaš sreće. Da sam na tvom mjestu reklamirao bih korga. Ako klavijatura ne prepoznaje dva uredno formatirana USB koji su ispravni, razlog je najverojatniju u USB utoru klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja imam problem sa mp3 bordom, nekad mi pomesa pesme i sam ubacuje.
Svira neki mp3 file i on sam pusti nesto drugo ko da si sam mixao al ime od selectovana pesma jos stoji? Resinstaliao samo OS i resurse opet mi se desava. Nekad moze i danima da radi ok nekad zna sam od sebe da zajebe...?? Aranzer osim neki sitnih bugova, na svirci mi radi odlicno. Na 2x to mi se nikad nije desilo zasto ovde??? Cuo sam slicne price na pa800 i dodatnim mp3 boardom ...jel ovo isto sranje? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|