|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.11.2011
Mjesto: Chuckujevac :)
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PSR9000
![]() |
![]()
Druze pomijes u textu da si sam ugradjivao hdd u korga,reci mi otprilike sta treba od dodatne opreme osim hdd-a ,i ako moze da mi ukratko objasnis postupak.
Da li na ploci korga ima Ide konektor u koji je jednostavno udzeka IDE kabal? Da li mora da se menja OS na korgu,a pretpostavljam da mora.Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Kao prvo ukucas u trazilicu milion puta je o tome raspravljano i sve je fino objasnjeno! U korgu imas samo ostavljeno mjesto na maticnoj i ti sam sebi zalemis konektor, prikopcas HD i sa tim konektorom. Dalje moras skinuti Preradjeni O.S. od PA80 kako bi ti funkcionisao HD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega edinzulic, nije bas tako jednostavno kao sto si ti napisao, nije to zamena flopi citaca u klavijaturi.E sad za kolegu Caka Norisa, posto ti je to ovde nadimak, ti nema sta da ugradjujes hdd u klavijaturi, pa poBogu ti samo naredis klavijaturi i ona sama ugradi hard disk, he, he ,he!!!
Mala sala na racun tvog nadimka ovde, i na racun Caka Norisa, znaci moze novi vic o njemu"kako Cak Noris ugradjuje hdd u korga pa 50" , odgovor "on ne ugradjue nego naredi klavijaturi da ga sama ugradi" he, he he!!! Mala sala, nemojte da se ljutite moderatori i vi kolega naravno, malo sam odlutao od teme.Ovako mnogo je pisano o tome, ja nebi sada da se hvalim tudjim perjem, kolega ovde sa foruma korgx5d je postavio slike, objasnjenja... i to je uspesno 100%, ja sam sam ugradio u mojoj klavijaturi, prodao sam je i dan danas radi kod coveka.Kolegu koji je postavio tu temu oko ugradjivanja hdd-a mozete pitati za savet ali covek nije stalno na forumu. Elem, ovde nije ta tema razgovora, procackaj, potrazi ovde imas objasnjenje, ako ti bilo sta zaskripi, a hoce mnogo toga, ja cu ti rado pomoci, ima tu problema oko delova, a ako si iz Srbije lako cu ti dati adresu gde da kupis ili ako si u inostranstvu takodje cu ti pomoci posto se tesko nalaze originalni delovi ali naravno ima adekvatna zamena i jos neke cake. Molim moderatore da se ne ljute zbog ovolike pisanije, i imam pitanje za kolegu edinzulica koji je postavio ovu temu, da li je rasturio i zamenio flopi citac da bi znali, i ako nije eventualno da mu pomognemo jos oko sitnica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Nazalost jos uvijek nisam uspio zamijeniti. Sad sam trenutno zauzet, al morat cu to sto prije odradit jer imam ubrzo svirku jednu. A sto se dalje tice sad kad je rastavim sve i jedan cu saraf odvrnuti, ne budel htjelo :/ cekicem cu ga rasklapat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|