|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
mirandes bas tako dobra ti ta poslovica ako se o polsovici radi
![]() Neso opali samo...Hocemo onako nesto kao sto si jednom sam sve snimio i musiku i vokal pa terca,pa seksta pa osminka.pa krivina ovo ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
U bre ti me nahvali toliko @tranzit da sam pocrveneo
![]() nego sto se tice kvalitetnijih snimaka uskoro cu da udjem u jedan mali kucni studio kod kolege pa cu malo da pevam na neke matrice.dobro ce mi doci kad odem na svirku pa kad se malo umorim onda imam sta da im pustim na play back. ![]() sad cu da stavim samo jedan stari snimak koji sam vec verovatno postavljao da vidim da li ce da radi ovaj player. http://soundcloud.com/nesaband/krenulo-mi-u-zivotu-wmv Dodato: naravno snimak nije kvalitetan posto trenutno nema kvalitetne snimke da postavim. ![]() Dodato: ne pevam ja,samo da znate ![]() ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (07.04.2012 u 15:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Nisam cuo ovaj snimak,bar kolko se secam,ali nije lose,jedino sto je pevac dosta jaci u odnosu na pratnju a ponekad ga i solo sustigne jacinom.
![]() I ja tako ponekad "opomenem" pevaca ali to obicno ostane bez efekta,jedino sto mozes da postignes je da dodje da se pojacha,a onda tek pocinje kvalitet. ![]() Bolji je nacin kad on pridje da se pojacha ti istovremeno smanjis klavijaturu pa neka se dere kolko mu volja. ![]() Samo treba da imas malo strpljenja dok ne pocne da falshira ili ispada iz ritma jer od sebe ne cuje nista drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
evo jednog ritma za GW 8, ne secam se da sam ga ranije postavljao.
obratite paznju na ritam.svirka je u ovom slucaju samo nabacana i nebitna. ovo je jedan solidan beat za GW 8 http://soundcloud.com/nesaband/gw8-b...ver-i-dzej-wmv
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Prvi snimak jako lose,ali nema veze znam da je to direktno snimano u kafani i na Handy ako se ne varam ili sl..Pa prema tome oprastamo...Sto se tice svirke cuje se ipak da pravi majstori sviraju i tu nema dileme...Pjevac ko pjevac uvijek moze bolje...svaka cast
Drugi snimak svidja mi se ritam ,jedino mozda da dodas jos malo efekta vise na dobos,a ne moras to je samo moj ukus...Bravo i pozz drug |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | nesaband (09.04.2012) |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
i mene nervira sto mi se ne vidi pleyer nego samo link
![]() kvalitet prvog snimak je ocajan,znam ja to ali sam snimak postavio samo zato da probam ovaj pleyer. pozdrav
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()