|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Au... Svaka tebi cast! Hvala na postu druze! Evo ovako, sto se ovog pevaca tice, decko ima potencijal ali nije "zagrejan" za ovaj posao tako da sam ga vec otpisao! Sto se klavira tice, stavljam delay zbog neke punoce, jer imam osecaj da je suv u svirci ako ga nema... Nisam bas znao da se toliko primecuje... A nisam bas siguran sta ti znaci ovo za bubanj, da je konkretan?! Sta bi mu to znacilo?
Prvi snimak je isao preko miksete a ovaj drugi ne pa je zato ovaj drugi mono! A sto se tice prvog snimka verovatno je pobegao tih 30% zato sto koristim neki kineski kabal izmedju mix i kompa koji otprilike ne prenosi signal kako treba! To sam i ja video dok sam snimao... I bice jos materijala samo da stigne mikseta... Trenutno sam u fazi trazenja! Veliki pozz Dodato: Malo sveziji snimak... Ima po koja greska... Komentari dobro dosli! ![]() Cecine pesmice
![]() Promijenjeno od spasoje88 (02.12.2011 u 18:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.08.2009
Mjesto: Valjevo
Downloads: 332
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Lepo ti radi aranzer Spale ....pozdrav Gaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije lose skinuto, svaka cast, korektno, ali ne i potpuno. Ne znam ima li kolega Skoric jos na youtubeu svoj snimak, ima par "djakonija" koje upotpunjuju pjesmu, inace svaka cast
![]()
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Sad sam bas preslusao... Harmonika je harmonika... A i Skore je to otsvirao da nema dalje! Cuo sam neke trilercice, moram ubaciti...
![]()
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo da se malo osvezi tema! Kritike uvek dobro dosle! Meni nekako legao ovaj ritam bas za ovu pesmu, pa reko da se snimi...
Kad bi bio ranjen - Ceca Kad bi bio ranjen
![]() |
#17 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Zeljko, ovaj snimak o kome pricas sam obradjivao u sound forge i ne znam sta sam tacno uradio da bi mi i ostali ispali tako ali trudim se... Hvala u svakom slucaju!
Evo i malo svezijih snimaka... Ima po koja grscica! Sve kritike i predlozi dobro dosli... kazem da te volim Nova rumba - Najbolji grad na svetu Imam jedan zivot
![]() |
#19 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2012
Mjesto: Bijelo Polje
Downloads: 0
Uploads: 8
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa3x , triton tr
![]() |
![]()
super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Mladenbp za ovaj koristan post: | spasoje88 (09.02.2012) |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala brate... Veliki pozdrav!
![]() |
Favoriti |
|
|