|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Mislim da je to, vrijednosti ne mogu vratiti na ove kako ste napisali ali je jako slično, bitno mi je da svaki snare , kick, i hihat ima iste vrjednosti u svakom drumm setu i to je to, hvala, pozdrav.
|
|
|
#2 |
|
Pravi prijatelj foruma
|
Nemoj odma da odustajes od necega i mislis da se nemoze.Pokusaj taj stajl da otvoris u CASM editoru .Nekad ces naici na fajl iz kojega se nemoze kopirati neka dionica .Naprimer Yamaha u svoje sintove stavi neki ritam i ti zelis da kopiras jednu traku iz njega ali je ona kao zakljucana za edit i sve drugo ,e tu dolaze onda do izrazaja softveri koje smo ti naveli.Nema skoro stvari koja se kod Yamahe nemoze.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Kolčega fico problem mi je što sam uvijek svirao Workstation klavijature i sad imam Extrema na kojem se odlično snalazim ali aranžer mi je u kući tek par dana i sve mi je potpuno novo, istina je da brzo učim ali novo je novo, poskidao sam ja sve te program eali mi treba vremena, otvorim ja Styl u CASM Editoru i samo gledam, ne kužim ja to za sada ništa, vidim ja što piše, ali ne znam što da radim s njim.
|
![]() |
| Favoriti |
|
|