|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav kolege! Nisam nikada postao u ovoj kategoriji jer sam uvijek bio zagrizeni Korgovac ali stvari se vremenom mijenjaju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 43
Downloads: 438
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kakvi su utisci o x6-ci,posto se i ja razmisljam da kupim istu,a bio sam korgovac?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
@SerCole...imao sam Korg M1, T3, X3, 01W, jos uvijek imam Trinity i Pa1XPRO...probao TR, Le itd. Evo prvih utisaka o X6...znam ga upaliti i ugasiti
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo Dino,pise na zvanicnom Rolandovom sajtu,kako se radi fabricki reset
za Fantom X6: http://www.rolandus.com/search/advan...eset+fantom+x6 A poslacu ti link na PP,gdje je to malo jasnije objasnjeno. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala druze Sejo Sarajlijo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Dino,
Postoji li nacin da taj set sa kartice nekako kopiras na PC recimo i da li se ta kartica formatira inace. Ako tako moze,onda ne bi bio problem. Mada,vjerovatno si o tome vec razmisljao.......samo pitam onako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko sam ja dokucio u samoj klavijaturi ne vidim nacin formatiranja kartice. Prebacivanje na PC je izvodivo i to sam shvatio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio DinO74 za ovaj koristan post: | Eddin (03.12.2011) |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Jarane, ja sam ti imao i jos uvijek imam Korga. Prije neki dan sam kupio Roland Fantom X 6 i ne znam mu nista sad za sad. Ali ako ti sta mogu pomoci posto odlicno pricam engleski i ako sta treba prevesti u vezi uputstva samo mi javi, ali da ti kazem nisam samo muzicar radim i jos puno drugih poslova pa sam ponekad kratak sa vremenom, ali potrudicu se.
(sta mislis da izvadis karticu i onda ga resetas bez kartice na fabricko stanje, pa kad to uradis ubaci karticu ali je nemoj svu loadirati nego samo ono sto ti treba pojedincno???... ne znam moze li se ovako ali samo razmisljam malo na glas. Ja nema kartice da probam to. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Eddin za ovaj koristan post: | DinO74 (03.12.2011) |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Eddin ... dobrodosao u klub
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
Spojis fantoma preko usb sa Pc i mozes sve da kopiras u pc tako da nemas problema ako nesto zeznes sa resetom,mada ako ti je sacuvano na kartici izvadi karticu i reseruj ga. Imas sve lepo objasnjno u Manual od fantoma skini ga sa rolandovog sajta kao i drajvere.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|