Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 05.12.2011, 01:04   #18
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tranzit i kod mene je slicno nesto tako kao i na toj tvojoj harmonici sto se tice nacina i funkcija...ok taj rolandov model je napravljen ekstra i sto lakse za rukovanje,dok ja sam ugradio midi posebno tek poslije 15-ak godina od kako imam hohner,pa je bila mogucnost da se samo na bas stranu i to tamo gdje je ono dugme za ispustanje vazduha iz meha ugradi jos 4 mala dugmica preko kojih bih mogao isto kao i ti u toku svirke da upravljam sto se instrumenata tice...Dakle na svaku tipku postavim instrumente koje ja hocu i kad hocu da promjenim drugi instrument tj.boju prvo pritisak na odgovarajuce dugme pa na tipku na kojoj mi je taj instrument koji zelim i na taj nacin bih mogao da mijenjam instrumente a da ne moram da prilazim aranzeru...takodje i midi kanale opcije itd,samo nisam akrobata jbt pa da sve mogu da stignem u toku svuranja hehehhe....Moze se sve ali treba to savladat..vjezba cuda cini...tebi svaka cast kad si se odlucio za takav nacin sviranja..a cuje se da super odradjujes svoj posao i mnogo vise od same svirke...sto znaci u smislu jedan pravi i skolovani muzicar koji se u sve razumije sto se muzike tice...Pozdrav i svaka cast kapa dole
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije