|
![]() |
#18 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Tranzit i kod mene je slicno nesto tako kao i na toj tvojoj harmonici sto se tice nacina i funkcija...ok taj rolandov model je napravljen ekstra i sto lakse za rukovanje,dok ja sam ugradio midi posebno tek poslije 15-ak godina od kako imam hohner,pa je bila mogucnost da se samo na bas stranu i to tamo gdje je ono dugme za ispustanje vazduha iz meha ugradi jos 4 mala dugmica preko kojih bih mogao isto kao i ti u toku svirke da upravljam sto se instrumenata tice...Dakle na svaku tipku postavim instrumente koje ja hocu i kad hocu da promjenim drugi instrument tj.boju prvo pritisak na odgovarajuce dugme pa na tipku na kojoj mi je taj instrument koji zelim i na taj nacin bih mogao da mijenjam instrumente a da ne moram da prilazim aranzeru...takodje i midi kanale opcije itd,samo nisam akrobata jbt pa da sve mogu da stignem u toku svuranja hehehhe....Moze se sve ali treba to savladat..vjezba cuda cini...tebi svaka cast kad si se odlucio za takav nacin sviranja..a cuje se da super odradjujes svoj posao i mnogo vise od same svirke...sto znaci u smislu jedan pravi i skolovani muzicar koji se u sve razumije sto se muzike tice...Pozdrav i svaka cast kapa dole
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|