|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
Pa50 jer mozes naci vise stvari a i lakse je rukovati sa njom,i koga god pitas nesto neko ce ti objasniti svako zna oko korga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banovan!
|
![]()
Kao prvo neko je rekao da se korgovi kvare.
To uopste nije istina Korg se najmanje kvari od svih.! Jedino ako imate korg sa greskom ili ga stalno udarate od coskove dok ga prenosite, ili ga stalno cistite vlaznom krpom pa vam voda prodje do maticne itd. Sto se tice rada na korgu ti je jednostavniji i laksi rad za razliku od Rolanda! Kod Rolanda ti je mana ako ti ode zip onda te skupo kosta mijenjanje, a i tesko se nabavlja za njega! A to se cesto desava kod Navedenog modela Rolanda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
E sta sve necu da cujem ovde.Kakve veze ima ako se udare coskovi?Ko je lud da brise klavijaturu mokrom krpom toliko da ona procuri do maticne ploce,hahahah!
![]() |
#24 |
KRVAVI
|
![]()
Zip na E50?
![]() Svasta covek ovde moze nauciti....
![]() |
#25 |
Kao kod kuće
|
![]()
edinzulic Covece o cemu ti pricas???
![]() Jesi ti ikad video E50??? Rolandova zadnja serija sa zipom je VA od G70 sve imaju Compact Flash,kakav zip drajv na E50. ![]() Sto se tice kvalitete izrade plasticni su oba mada je malo bolja izrada kod E50. Sto se tice lakoce rada kako za sredjivanje tako i za live tu je opet E50 u prednosti.Ako bude potrebno objasnicu u sledecem postu i zasto. Sto se tice sounda Roland je malo losiji na harmonikama i ne mozes da uradis terce kao na korgu ali sve ostalo je bolje pogotovo bubanj,bas,gitare sto je po meni i bitno za jedan aranzer. Sto se tice kvarova jeste da korga ima vise kod nas ali evo ti jedan primer,za godinu dana odnoso 11 meseci kod mene je u servisu bilo sto se tice aranzera 19 Korgova,3 Yamahe i 1 Roland i to stari E96 problem sa flopijem. Sto se tice korga bilo je 1 Pa1x problem sa gumicama na dirkama zbog prasine,8 pa50 najvise zbog mikro prekidaca,dirki,pich,1 Pa60..... Jedna pa2x zbog lampica,ostalo pa800 sve i svasta od Ram memorije,glavne ploce pa do napajanja. Promijenjeno od sinisa (28.11.2011 u 15:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pa50 - kanta, E-50 - kanta, pa ti biraj. U sustini E-50 ima bolju ritam masinu, bubnjeve, gitare,klavir i ostalo, a pa50 je za ove "furbo tolkere" jer ima kao dobre harmonike,zurle,kurle i ostale uzbekistan/turkmenistan/turska boje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kao kod kuće
|
![]()
Indijanac ne citas....
Decko ima E50 i nude mu u zamenu PA50 pa ga zanima razlika,a ti ovde ubacujes Yamahu u igru. Ja na tu ponudu gledam ovako. Niko nece menjati bolju klavijaturu za losiju pa ti vidi. ![]() Sad ce da se jave Korgovci kao uvredjeni ali to je moje licno misljenje i ne mislim da je Pa50 mnogo losiji ali tehnicki gledano jeste ipak losije kvalitete od E50. Kao drugo E50 je novija klavijatura. Ako te mrzi da sredjujes klavijaturu kao vecinu onda uzmi korga ubaci jedan od gomilu setova koji se nalaze po netu i udri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2008
Downloads: 174
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima,
po mojoj presudi sa Rolandom ima manje posla da ga središ a sa Korgom ima više. Ali kad Korga središ onda radi kako treba, barem po mom sluhu. Imao sam Casia, imao Rolanda, sad 3 Korga. I kako su neki kolege rekli puno toga ćeš dobiti za Korga PA50 pogotovo za narodnjake, pogotovo na ovom sajtu jer sam i ja skido dosta stvari a po mojoj oceni nađi KEMO.SET, na tome smo ja i nekoliko mojih kolega stekli utisak da je extra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
@indijanac... obrati paznju na recnik i ne nazivaj bilo ciji instrument "kantom"... I jos nesto... tvoj recnik zaista opravdava tvoje ime.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.11.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prijatelju ja ima roland E50 a svirao sam i na pa50, moje mišljenje:
pa50 ima malo bolje boje(sekundu kvalitetnije)ali zato je roland za ritmovima daleko bolji, dosta je jednostavan za koristit i nije mu spor procesor što je dosta bitno, nikad se nije desilo da zablokira niti bilo kakiav drugiproblem. onda imaš SD karticu od 4 G na koju možeš stavit sve i svašta. Nekad je bio problem za boje i ritmove a sad već nije. imaš sve za E50 tako da ti je moj savjet roland da uzmeš |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|