|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pazi grupa Kvart otkud sa njima Ekrem?
![]() Sa njima radi moj bivsi pevac Mirko Plavsic inace klinac koji je poceo samnom pa kad je napravio repertoar zbrisao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
E pricaj mi o tome... Ja radio sa momcima i od jednog salabajzera napravio gitaristu a od drugog pevaca i onda pre koji mesec samo rekli dovidjenja! Nece ni da se jave...
Mada mislim da ovo nije prava tema za ovo.. Radi se o diskusiji ritma! Sinisa reci ti tvoje misljenje, kako se ovaj ritam zove!
Sledeći član vam se zahvalio spasoje88 za ovaj koristan post: | Milan150 (10.12.2011) |
![]() |
#13 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa ovo je snimka uzivo sa sve bubnjarem
![]() ![]()
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | Milan150 (10.12.2011) |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Dell znam da je sa bubnjarom snimak... Nego samo hocu da kazem koji ritam odgovara za pesmu a nisam siguran kako se zove... Meni se on vukao po nekim varijacijama u rumbi pa odatle i kod mene naziv rumba! Al aj da kazemo onda disko-beat!
![]()
Sledeći član vam se zahvalio spasoje88 za ovaj koristan post: | Milan150 (10.12.2011) |
![]() |
#15 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ajd recite mi da vam neko još uvek traži onu glupost od Ekrema?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | Milan150 (10.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|