|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Ja ne razumijem što se stalno vučete na te cijene i onda to uspoređujete s kafanama?
Kronos 61 košta ca. 3000 Eura. Točno toliko košta i Nord Stage 2 Kompakt koji se sigurno ističe u jednom ali kaska u drugom jer je sasvim drugi tip klavijature. Pa nema smisla uopće uspoređivati te dvije različite kategorije. Motif XF6, ajde košta oko 2500 Eura. To su cijene sa thomann.de Prije deset godina se sviralo u kafanama sa tritonom koji je koštao oko 2000 Eura, što bi deset godina kasnije bilo jako blizu cijeni od 3000 eura kad računamo inflaciju. Prije dvadeset godina se svirao M1 koji je isto tako koštao oko 3500 DM. Zar je bilo lakše dati 3500 DM prije dvadeset godina u odnosu na današnjih 3000 Eura? Pa ne bih baš rekao. Za dva nova M1 mogao se kupiti novi Jugić. A za dva Kronosa ne vidim koji auto bi se mogao kupiti danas, a da je novi. A ako mi netko prolije pivu po klavijaturi, sasvim mi je svejedno da li je to display od motifa xf ili kronosa. Hoće li nekome biti lakše samo zato što mu prolilo po motifu xf kojeg je platio 400 Eura manje od Kronosa? Nije do mene, ali okanimo se više tog razgovora o cijeni i da li jest ili nije za kafane. Radi se o instrumentu koji ima svoju cijenu. Hoće li ga netko koristiti da svira u Sava centru ili u zagrebačkoj odn. beogradskoj Areni, ili u onoj zadnjoj kafani u nekom zaselaku, to je njegova stvar. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mojkarma za ovaj koristan post: | brajo456 (22.11.2012) |
Favoriti |
|
|