|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
PA800, star tri godine, do sad radio bez ikakve greske, sad ne radi touch povremeno... Kad god mi klavijatura stoji duze od nekih tjedan dana, ne radi mi touch na display-u tako dugo dok ga ne spusem sa toplim zrakom elektricnog fena (treba mu oko 2 minute da proradi). Ako ga ne spusem, moze biti upaljen satima, ali ne reagira...
![]() Ima li netko iskustva s istim i kako to rijesiti, ili ga jednostavno odnesem na popravak? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Možda glupo pitanje, al jesi li ga kalibrirao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Negde nije dobar spoj,treba proveriti konektore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Jeste, kalibrirani je... A nista, ici ce on majstoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Na zalost to im je boljka, najvise se ljudi zali na pa800 i njegov fabricki problem. imao sam ja pa800 i meni se desavalo problem sa ekranom da nece da upali svetlo, ali posle najvise 10 min on normalno proradi i to je to. Rekao mi lik da to nije nista strasno da to tako sljaka, ali je pitanje kad ce riknuti.
Dodato: hoce da se desava da pobrljavi ekran kao da nije radjena kalib. ali to onda najcesce bude do softvera, imas na netu softwer za pa800 i detaljno uputstvo kako srusiti stari i podici novi sistem. ali ne zaboravi da sve sto imas na njemu pre toga sacuvas na USB. Promijenjeno od jestersband (21.12.2011 u 00:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|