|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa to je to... ja sam u Brothers-u gledao... a vidis, valjda oni nabavljaju iz Sky-a(kako sam skontao iz konteksta od prodavaca u poslovnici)... Kako im cijena opada pa to nisu istine....
![]()
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Pa2xPro se još prodaje dok ima zaliha, ali se više ne porizvodi.
Pa3x je zamjena Pa2xPro, tako da je za tu klasu taj arranger u produkciju došao. @Minicevac: Pa3xPro nisao mogao vidjeti, jer taj model ne postoji. Pa3x je jedini model, koji ima u 2 veličine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.10.2008
Mjesto: Varaždin
Downloads: 97
Rekao HVALA: 28
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
![]() |
![]()
Mislim da je ovo samo tržišna farsa. kad je izašao pa2xpro bio je i skup i nisam ga mogao kupiti . sad kad bi ga uzeo , e sad se više ne proizvodi te je sad došao pa3xpro koji je opet skup i opet ništa . mislim da ako je već izašao pa3xpro, trebali su onda pa2xpro još pojeftinit i naravno i dalje proizvodit da se proda čim više komada. a oni koji imaju namjeru kupit pa3x , bez obzira na cijenu, će ga i kupit. i još jedna stvar, bez obzira na kvalitetu, precijenjene su te klavijature i preskupe .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
preskup i je i nije,da imam para nebi mi bio preskup,ali stas tako je. i ja sam imao ga u planu ,ali ipak sam odusto jer traze i za polovni puno preko 2000e a star dvije do tri godine ,ima tu i tamo koji jeftinji ali otvaran tipka spustena ,led lampice riknule i sl..
![]()
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
vjeruj mi i vrijedi te novce, pa800 je spala cijena na 1250€ pa cak i manje, pa1x se vrti jos tu i tamo oko te cifre, ali pa1xpro 1500€
![]()
![]() |
#16 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.10.2008
Mjesto: Varaždin
Downloads: 97
Rekao HVALA: 28
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
![]() |
![]()
a što se dobije od ram memorije i ostaloga sa tvorničkim pa2xpro ?
Ja sad nedavno uzeo m3 (tvornički 64mb), i sad mi još u trgovini zapjevali 200 eura za 256mb ram memorije , a klavijaturu sam platio skoro 2000 eura . malo me to živcira, te pretjerane cijene memorije. problem je u tome što nisam stručnjak za slaganje semplova i tko god ima dobar set , svi su preko 100 mb pa nadalje . poludio sam sad na dočeku nove, na svirci. ja sam stavio jedno desetak semplova koji su mi adje recimo bitni i memorija mi je bila puna , a najveći bad je bio što mi je to toliko loše radilo da sam u pola noći htio klavijaturu na panj i udri s najvećim pajserom od jada . užaas mi je radilo . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|