|
![]() |
#321 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ne mora da napravi neki ritmic za mene,dovoljno bi bilo da mi pokloni ove koje vec ima.
![]() Sala na stranu,znam ja koliki je tu rad ulozen i ne ocekujem to od Bobana,ali mislim da se niko ne trudi vise od njega da dostigne savrsenstvo u pravljenju stylova. Ja sam moj GW8 sredio sasvim dovoljno da sam ja zadovoljan i ne bih tu nista menjao,za sad,dok mi ne dosadi pa opet nesto prepravim kad dobijem volju da sednem i nesto pametno uradim. ![]() Krajnje je vreme Zeljko da i ti kupis jedan GW8 da se vise ne mucis sa tvojim Ketronom. ![]()
![]() |
#322 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
E to ce mo jos da vidimo i meni su dali novih ritmova koji zvuce kao da audyu slusam na sd3 ketronu,samo jos da naucim da sviram
![]() ![]() Rekoh ja vec davno Dare N-1 a boban N-2 a moj drug nesa N-3 sto se svirke tice...prema tome pozdrav od mene za svu trojicu i samo tako nastavite dalje da radite,pa ako bogda kad udajem cerku da mi jedan od vas svira na svadbi heheh. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | nesaband (05.12.2011) |
![]() |
#323 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Hvala Neso,hvala Zeljko,puno hvala na komentarima,bice jos snimaka,ovi nisu nesto naj,sto se tice svirke i samog kvaliteta ali nema veze,nek se cuje da se radilo na klavijaturi....
Jos jednom hvala i pozdrav drugari! |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
U pravu si,ovi snimci nisu nesto
![]() Opet se femkas bre ![]() A sad ozbiljno,malo prste cinele i malo je tisi bas na nekim od snimaka.Sto reko @Tranzit,probaj to malo da omeksas. Znam da to nije lako uraditi a da ostali instrumenti malo ne trpe ali probaj da nadjes neku sredinu.
![]() |
#325 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Bravo druže,tek sad sam čuo.U poslednje vrijeme sam rjeđe na forumu,pa nisam naletio na ovo.Sve najbolje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
@Nesaband
Moze to da se uradi uz pomoc analognog ekvilajzera,vec sam pisao da sam ga "odvalio" Hi +10,a bas videcemo,nesto cu vec da uradim po tom pitanju.Ovakvo postavljanje demo snimaka pomaze i meni da bolje uocim nedostatke naravno uz pomoc kolega koji prate snimke. p.s.U principu ja nikad nisam apsolutno zadovoljan ni svojim radom ni svojom svirkom,uvek moze bolje.... @Makso68 Hvala druze,pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
![]() |
![]()
Ovo mi se mnogo svidja! Svaka cast kolega! I na svirci i na zvuku!
Sve najbolje u daljem radu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2011
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg PA50SD
![]() |
![]()
Pozdrav svima.... Gospodine Bobane, svaka cast na sviranju i zvuku instrumenta.... Vi ste me naterali da ozbiljno razmotrim ovaj Roland pri kupovini...
E sada, voleo bih da mi kazete kako se zove instrumental ili kolo koje svirate na snimku u prvom postu.... pocinje na 07:51.... pa sve do 09:54 Unapred hvala na odgovoru... Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
@MusicAngel
Hvala na lepim recima,i vama sve najbolje,kako u zivotu tako i u radu! @spooxjunior Pomenuti instrumental svira Blasko Stankovic a zove se Vlaski svadbeni cocek. Hvala na komplimentima,pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Evo malo da obnovim svoju demo sekciju,ovo je jedan snimak gde ja sviram i "pevam",kao i dosad u pitanju je samo i iskljucivo Roland GW8 a vokoder je VHM5.
Usput jedan vic koji moze da se dovede u vezu sa ovim snimkom. Mujo ajd kazi jednu prostu recenicu,a Mujo "Vo pjeva" Jaoo Mujo pa kako moze bre "Vo pjeva"....Pa dobro ajd kazi jednu prosirenu recenicu. A Mujo "Vo pjeva na grani"... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|