|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
E mali ga stvarno cepa svaka cast..... sram me je sjesti za sint kad vidim ovo:-) samo naprijed
pozdrav
#12 |
Banovan!
|
![]()
mali otkiva nije normalno !!!!!!
sto kaze dux trebo bi fino prodat klavijature i bit miran !! hehe svaka brate cast jos jednom!!!! samo dalje svem najbolje |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Prvo hvala Dado14 da je pronasao videoklip ovog velikog talenta.
CUDO NEVIDJENO!!! Mene je sram da kazem "kolega" Nikolas pa cu reci maestro Nikolas je prekomponovao sva kola koja je odsvirao iz cuga.Nisam kompetentan da komentarisem (bar ne za Nikolasa) ali sam primetio neverovatnu tehniku i prstored. Veliko znanje mu je preneo ucitelj ali vidi se da ima puno toga urodjenog.Odlicni vlaski terileri. Ne mogu se nacuditi celo vece.... Promijenjeno od vlaxxy (14.11.2007 u 20:54 sati) Razlog: . |
![]() |
![]() |
#15 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja samo mogu reci ensto glupo al nemoj da se smijete. A to je:
Znam i siguran da niko od nas ovde i ne zna da svira ovako! Ja jos nisam video da neko svira ovako opusteno, cisto i bez greske, ne kazem deca, nego kazem ljudi u rangu TELEVIZIJE. Prvo nisam mogao verovat, meni je sav dan stid da upalim sint. Ja mislim da je i suvisno uporedjivat ovog momka sa danasnjih PROFESIONALACA nekih, mene nikad nije impresirao ni taj KEMIS ni taj AMZA ni taj MICA ili CORTAN...al ovo...ja bi ovog momaka slobno staviju iznad sviju njih koje sam nabrojao i ostale sto postoje, znam glupo je al ne znam ni sam sta da kazem.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sta reci a ne zaplakati
![]()
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
MAli je rastura,skidam kapu,a zamislite sta ce biti za svojih 10-tak god????????????????
|
![]() |
![]() |
#18 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
ipak treba ova nasa narodna muzika da ostane da neko nastavi da je postuje i svira ma da su je u posljednjih 10 godina iskrivil sa svim disko i hip hop ritmovima pa ubacili zurle i buzukije i turske violine koje nisu sa nasih krajeva ali neka ipak mislim da se sve opet vraca korenima i da harmonika dvojka ritam i truba ostaju vekovima iznad svega neka me neko ispravi ako gresim a sto se tice nikolasa eh da smo svi mi imali u njegovim godinama tehniku i vreme pa da vezbamo po osam sati dnevno i jedemo kellogs za dorucak a ne jaja sudzuku i slaninu kajmak i jogurt pa i po koji burek mozda bi i mi bili virtuozi svi do jednog sa foruma ali tako je sta je tu je ipak mislim talent je jedno a vezbanje drugo svako od nas ima sluh pitanje je u vremenu koliko ga posvetimo svirci...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad je stigo ovaj mali da nauci ovo? Mozda je izasao iz mamine...sa pa80 zajedno?? (On da..al kako pa??)
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |