|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#31 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne verujem da se za ovoga moze nati pametnjakovic, na forumu nema jos niko muda
za ovog deteta, pa oni profi sto misle da jesu, tesko da ovde ima toliki pametnjakovic da sta ovom detetu kaze, izvinite kolege al bolje da nestanemo svi zajedno sa foruma na jedno 6 meseca i da samo vezbamo, bar da mozemo da mu drzimo akorde ako ne vise, a terce i solo njemu daleko je to.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#32 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.10.2006
Downloads: 1679
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
e ovom dječaku mogu slobodno da kažem MAĐIONIČAR na klavijaturi
|
![]() |
![]() |
#33 |
Vredan član društva
|
![]()
Znas kako ona narodna poslovica kaze " KO PRIZNA POLA MU SE OPRASTA ALI TEBI CEMO NEDIME SVE OPROSTITI ZA ISKRENOST "
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
PA ZNAS NEDIME KOLKO IMA VAKVIH U BEOGRADU MNOGO BOLJIH MISLIM IMA IH NA SVAKOM COSTU TEK BI ONDA TREBAO DA NAVEDES NE 6 MESECI NEGO 5 GODINA . PA MOJ MALI SIN SVIRA BOLJE OD OVOG TU NAVEDENOG PA GA NISAM NIKAD TU POSTAVIO JER MU TU NIJE MESTO. DAJE MALI TALENAT JETE ALI TREBA MNOGO JOS DA RADI NA SEBI DA BIH UOPSTE DOSAO DO PROFESIONALCA. A DALI KO ZNA DALI MU VALJA PRSTORED NEKA KAZE, AKO ZNA PA TOJE SALATA ZIVA MALI PRESKACE 4 pa 3 PRS TO NESME NIKAD DASE SVIRA NI U SNU TAKO A KOLKO VIDEH NJEGA JE UVIO SRDJAN DEMIROVIC KOJ JE DOBAR VLASKI SVIRAC PA NEMOZE VALJDA DAMI KAZE DA UCENIK MOZE DA BUDE BOLJI OD PROFESORA JEDNO DETE KOJE OBECAVA ALI STOLICA JOS MORA DASE GREJE GODINAMA A SRDJAN JE JEDAN OD NAJACIH VLASKIH SVIRACA TOLIKO PA RAZMISLITE STA SAM REKAO NISTA LOSE ZA MALOG ALI BUDITE REALNI
![]() |
#35 |
Drugar foruma
|
![]()
Da Nele i ja sam malo zagledo da mali ne koristi onaj prstic za kojega si nam ti rekao da treba da ga vezbamo.Ali izgleda da mu i nije potreban he he.Moze on i sa tri prsta nas nositi u djepu.Mali rastura vec sada a sta ce biti kasnije samo dragi bog zna.A ja se vec spremam da napravim HARAKIRI na obadvema rukama he he he.
Molio bih da ubuduce ne potavljate ovakve snimke he he.Jednostavno padamo u agoniju i dobijamo komplekse nize vrednosti.Pogotovo ja koji sam nakon dosta godina ponovo poceo sa muzikom.Ma sta da vam kazem.Samo sto nisam jos zaplakao.Smrrrrrzzz. |
![]() |
![]() |
#36 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nisam Ja Reko Da Mali Nezna Ali Ima Puno Sta Treba Dasredi Od Trilera
Pa Do Prstoreda Steta Sto Nije U Beogradu Sigurno Bi Mnogo Brze Napredovao Ali Doduse Ovde Dosta Se Ljudi Bavi Muzikom Iz Hobija Pa Im Deluje Opasna Svirka Zato Sam Ja Rekao Ne Da Bih Ponizio Malog Mali Je Vrstan Talenat Ali Daleko Je Od Najboljeg Kvaliteta Sto Je Nas Kolega Nedim Naveo Mislim Dame Razumes Pozdrav
#37 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() I jos nesto da ne shvatis pogresno Nedime!!!Mali svira otkida,pozdravljam ali sam ti evc u jednoj temi ja napisao da ja i ti zasviramo malo zajedno ![]()
Marco Promijenjeno od Vaxter (15.11.2007 u 03:36 sati) Razlog: Spojeni postovi. Ne provociraj, loshe ti se pishe! 3 dana! |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nele, dam sam najgori amater na svetu ja ipak znam sta je svirka i usi mi dobro rade,
nisam od juce, po mome, ovde na forumu nikoga jos nisam cuo bolje da svira, NIKOGA! Prstored, sloboda, opustenost, bez greske i skakanja...boli mene on kojim prstoredom svira...ako hoce i nogama nek svira ja pricam o onome sto cujem. Marko, u svako doba brale, ja biram sta sviramo i pored toga sto su dosad bile milion mojih snimaka po netu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#39 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nemoj Nesto Da Tvrdis Sto Nisi Naslusan
Mozes Da Tvrdis Mozda Za Orjent Svirku Toje Drugo Podrucje A Ako Zelis Mozda Mene Da Provocirac Toje Nesto Drugo Ja Se Nelozim Na Te Stvari Vec Poduze Vreme Imas Neke Komentare Brate Kada Budes Svirao U Televiziji Beograd Kao Ja Onda Mozemo Da Komentarisemo Svirku Necega Zao Mije Sto Moram Ovako Grubo Da Pisem Ali Brate Sto Je Dosta Dosta Je Svaka Cast Tvom Studijskom Znanju I Opremi Ali Mislim Da Nisi Merodavan Za Ovakav Stil Svirke . Vidi Nijedan Makedonac Osim Saska Nemoze Da Svira Sve Moguce Svirke Od Dvojke Pa Do Bugarica A Ako Tvrdis Neko Gradivo Treba Daga I Poznajes Mislim Dasime Razumeo Recimo Kad Je Orjent U Pitanju Tacno Znas Od Prilike De Sta Ide Koj Triler E Ovde U Dvojkama Je Isto Pozdrav Zaboravih Da Kazem, To Tije Isto Ko Jedan Iz Sumadije Recimo Gitarista, On Covek Sumadinac, A Ti Ga Pitas Da Komentarise Jednog Turskog Violinistu A Taj Gitarista Nema Predstavu Kako Ta Svirka Treba Da Izgleda Nit Trileri Niti Skale Niti Harmonije Niti Prstored Jednostavno Nista Pozdrav
#40 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
i mogu reci da mali je talentovan i dobar za svoje godine,ali vidjeh mnogo bolju decu od njega
mislim da ima los prstomet i da treba da doradi na tome. E sad neznam sta se tu dize polemika bolan kad ima ovakvih i mnogo boljih deca kolko zelite po celom balkanu ocena od 1 do 5 za njegovo godiste( 3-) sto je sasvim ok neka mali vezba bolan bice sta od njega |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
|
|