|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@pedjajazz
Radio sam na CMS-u. Zvuk je toliko ogavno muljav da ja stvarno poslije toliko mučenja opet nisam mogao dobiti željeni zvuk. Čak se pjevač žalio na hall, kao da je na željezničkom kolodvoru, ne sjećam se kako sam, ili jesam li to uspio popraviti. Powermate mikseri su nabudženi u niskim frekvencijama, pa kad dodas reverb, jos ga vise zamulja, jer na vokalima treba rezati sve ispod 80-100Hz, a po potrebi i više. Moja preporuka da ostaneš na Soundcraftu, zašto bezveze bacati pare i to za mikser za koji sumnjam da bi ti dao bolji zvuk. I Soundcraft ima bolja predpojačala od njega, ipak je to GB30! Taj PreSonus je vrh za te pare stvarno. Samo sam čuo da je slaba na lošu struju, a zna se kakva je naša struja, pa se može desiti da zablokira, zato je uz nju preporuka uzeti neki korektor napona. Ako ga se želi koristiti u studiju, profesionalci su malo zakinuti jer on radi na max sample rate 48kHz. Imate mogućnost spajanja do 4 Prenonus miksera ali moraju biti svi isti, znači ako je npr. 24.4.2 onda svi mikseri koji su u daisy chainu moraju biti 24.4.2. Isto važi i za 16-kanalne PreSonus miksere. Kod snimanja ne bi se moglo koristiti više od 24 kanala, jer je FireWire konekcija slaba da podrži toliko kanala. Ako vam još mogu kako pomoći pitajte, mada je bilo tema o PreSonusu na Forumu, tako da nije bilo potrebe pisati u ovoj temi, ali nema veze, kad je već pitano. ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio harepa50 za ovaj koristan post: | pedjajazz (15.01.2012) |
Favoriti |
|
|