|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
Dugo je postojala praznina u cjenovnom rangu klavijatura od 300 do 700 Eura (ako ne računamo Roland E09). Bilo bi lijepo da još proizvođača ponudi nešto u ovom cjenovnom prostoru, ali sa dirkama standardne veličine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Danas sam prvi put cuo ovu spravu. Eto napokon se pojavila ovdje u Australiji. U spretnim rukama izgleda da moze biti jako mocna po mom misljenju. Podsjeca me jako na moju bivsu ljubav pa50.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Mislim da je moj drug prvi u Srbiji koji je kupio ovu klavijaturu,juce mu je stigla.Iako ima iste farbe i ritmove kao i Pa50 stice se utisak da zvuci nesto ''sladje'' nego li Pa50.To sam slusao preko njegovih,ugradjenih zvucnika,mada drug kaze da i na razglasu izlazi super.Sve u svemu zahvalan instrument (malen,lagan,a zvuci lepo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sprava je vise nego odlicna...
malo kasnim sa temom ali neki dan sam cuo svirku uzivo sa njom.koristio ga kao arranger a soliro je na nekoj midi klavijaturi. za nepovjerovat kako je to malo a dobro zvuci.tek na kraju mi ovaj objasnio kakva je to kljava. sad se omisljam da i sebi kupim takvu cisto za kucnu upotrebu,ali me interesuje za ubacivanje boja...jeli se to moze i koje boje mu pasu? ako neko zna nesto vise,neka javi. lijep pozdrav forumasi
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koliko znam to ti je PA50 u rar-u
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|