|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Za novac koji imas bilo bi bolje da razmisljas o polovnim,a kvalitetnijim kutijama (a bilo bi bolje da malo sacekas i prikupis jos malko za nesto ozbillnjije), a ne o necemu sto ce ti samo zavrsavati posao.Slazem se sa Dominom sto se tice Wharfedale-a i Behringera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
herpa drug da nisi mozda pogresio oko jbl g2? sad gledao po oglasu nasao jedne kao nove,nekoliko puta upaljene jbl eon15 G2,a u specifikacijama pise nodijumski bass,tako da sigurno nije napravljen '95 godine,tad to nije postojalo
![]() mirandes drug,i meni se cini kao vrlo ok mixer,lak-11 KG,2 efekta, na izgled dovoljno snage,pa videcu,ali lik hoce da menja za moj snagas i mixer uzecu,ako nece jurim nesto dalje,aktivne neke ili sta znam vec..inace herpa drug 5016cf je na 8 oma 2x360 wati,a na 4 oma 2x500 wati..ako je tako na 8 oma,po meni sasvim zadovoljavajuce za 2 prosecne kutije os 300-350 wati.. ne znam da li je i na njoj moguce skinuti taj limiter,ako zatreba??? rrahmanjinov o polovnim kutijama i pricamo, nove sam spominjao jedino beginger..pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|