|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#261 |
Godfather
|
![]()
Ooo, dugo te nije bilo Markane!
![]() Vrhunski, kao i obično. ![]()
![]() |
#262 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() ![]() nemam sta da dodam.
![]() |
#263 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pevanje mi se svidja,svirka je dobra... Pa3x...isti semplovi sto si koristio i u pa1...bubanj,bass,ritam gitara... ritam sekcija -minimalne razlike u odnosu na pa1,ne cuje se da sviras Pa3x...to mi se ne svidja. Pozzz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vaxter drugar tu sam ja vrebam iz potaje
![]() ![]() Ima Vex velike razlike,da vidis koliko sire radi bass i koliko sve bolje zvuci nego sto mi je zvucalo na Pa1 i Pa2,dobos nije isti,timpani nisu isti,bass gitara ista ali sa bass amp-om kao efektom jer to nije moglo da mi radi na infividual 1 na Pa1 i 2,ritam gitara u rumbi jeste ista ali na drugim snimcima su sve nove gitare sa Pa3 i jos mnogo toga da ne nabrajam i ne bih sad da pricam o tome,ovo sam postavio posto sam dobio snimke od vlasnika lokala i to je to,ukusi su razliciti!Sutra kad se probudim izbacicu jos nesto kad se ucita ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (13.02.2012 u 00:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Lepo zvuči, ali kao što kaže kolega da ne piše na kojoj klavijaturi je snimano, ne bi napravio razliku da li je pa1 ili pa3.... ali verovatno kolega i ne stiže da čeprka jer ima puno posla što je olakšavajuća okolnost za njega
![]() Za pevanje veliki plus kao i uvek tu nema šta da se kaže.... daj još neki snimak klavijature da čujemo tu spravu u punom sjaju..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2012
Mjesto: Bosanska Krupa
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x
![]() |
![]()
perfektno jarane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Svaka cast Marko,odlicno kao i uvek,jedino mi se cini da je pevanje malo tise u odnosu na muziku nego li na ranijim snimcima,jesi li menjao nesto ili je do monitoringa?
Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Svaka cast!
![]() Posebno je pevanje dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala drugari
![]() @Boban010 Nisam nista vala Bobane menjao nego u tom lokalu je extra ozvucenje,bas binovi i sateliti i sve je lepo namesteno na skretnici i u lokalu je mix bio pravi a na snimku vidim da mi je malo i muzika jaka a pravo da ti kazem nisam ni znao da snimaju!Posle 5 dana su poceli da mi salju snimke na mail jbg ![]() ![]()
![]() |
#270 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Pratim temu, do sada samo pasivno slušam i čitam kometare.
Marco, samo pohvale na rad, tu se nema što dodati ..... U vezi komentara da nema razlike u odnosu na starije modele Korga, mislim da se ona niti ne može osjetiti na ovakvoj snimci. Prvenstveno zbog toga jer je snimak mono. Širina zvuka i efekti se ne mogu osjetiti u ovom "nabijenom" zvučnom zapisu. Ne znam da li je snimka izvorna kao mono ili ga je Youtube izrendrirao tako. Moj je savjet da na Youtube digneš snimak u višoj kvaliteti. Nema veze što je samo pozadinska slika, što nije video. Ako dižeš video u rezoluciji 480p kao kod tebe tada će Youtube audio postaviti na 128 kbps. Izrendriraj video u kvaliteti 720p ili 1080p i sound bi trebao ići na 152 kbps. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|