|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#271 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
![]()
Sta reci?!
Sve pohvale za svirku,a posebno mi se svidja tvoja boja glasa.Stvarno si svestran muzicar i svi ti zanrovi leze.Samo po mom misljenju jedan takav aranzer moze da da mnogo vise,inace sve je vrh! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala svima i na pozitivnim i na negativnim komentarima!Sto se aranzera tice ja znam kako mi radi aranzer i tako hocu da mi radi i samo sujetni ljudi mogu da kazu da to ne valja i sta znam ja ali totalno nebitno!Snimke postavljam cisto da se vidi kako radim mada i to nije merodavno dok se ne cuje i vidi atmosfera uzivo!U svakom slucaju ova tema postoji za komentare pa svako ima pravo da kaze sta mu je na pameti!
Evo jedne stare Kosovske pesme - Udade se Jagodo u nekoj mojoj verziji . . . Ritam sam kucam sam od nule a ovaj zenski prateci glas je sa vokalista Pa3-ke ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (15.02.2012 u 18:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nitko niti ne sumnja da novi aranžer ne radi bolje. Pogotovo se ta kvaliteta mora osjetiti na svirci, u sali.
Međutim, snimka koju prezentiraš putem Youtube kanala to ne može "dočarati". Prvenstveno zato jer ljudi na forumu slušaju u tvoju svirku u kvaliteti 96 kbps. I to još u mono verziji ..... Otišlo je u vjetar više od polovine zdravog zvuka koji inače izlazi "van". Promijenjeno od casper (15.02.2012 u 18:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Casper drugar nisam mislio na tebe ovo kad sam pisao u prethodnom postu!Ja izlazem snimke sa svirki i to je to,ne miksam nesto posebno sve za snimak nego miksam kako ce to sto bolje zvucati u prostoru u kojem sviram i ovo izlazem cisto da se cuje kako radim,sta imam na repertoaru i tako to a za aranzer zna mnogo njih koji su dolazili na svirku kako zvuci uzivo . . . Nema ljutnje drugar
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (15.02.2012 u 19:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ne daj se isprovocirati Marko
![]() samo ti drmaj i uzivaj. ![]()
![]() |
#276 |
Odomaćeni član
|
![]()
Svaka cast brate Marko! Inace tvoj repertoar je ogroman i svestran a vidis za taj stap i goc sam i zaboravio da sam ti dao ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Htio sam samo objasniti zašto se preko ovih snimaka ne može "doživjeti" ugođaj i ono što klavijatura daje u živoj svirci. Znam koliko je truda i rada potrebno da se ovako složeni aranažeri "dovedu u red". To što radiš je na visokom nivou i želim ti mnogo vlastitog uživanja ( ali i para ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Godfather
|
![]()
Mare, legendo seksa i rokenrola, svaka čast za poslednji snimak.
Izuzetno, nema šta!
![]() |
#279 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Neso nedam se
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#280 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Imenjace,to je to,kad neznas da li te vise fascnira svirka i podesenost(prirodan zvuk) aranzera ili boja glasa i interpretacija i sve to OMB!?E to je to!Umalo da zaboravih i trecu stranu koja je slag na sve ovo smekercina...a jos Marko,uh!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|