|
|
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#23 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
Cvele imao sam dve iste letve sa 2 58 i 2 57 i testirao sam ih jednu pa drugu istovremeno,istina ziva 58 bolje radi sire hvata punije nekako izbalansiran ton,a na 57 hije hvatao kao 58 i zvuk je bio u srednjem i visokim masnoce nigde...57 je dobar mic dobro radi,ali mora da je na 2 kanala znaci odvojena 2 mikrofona onda tu treba dupli daljinski itd......
Dodato: Imao sam puno daljinaca ali letvu sa 3 mikrofona 3 sm58 sa senzorima sam kupio medju prvima od djure ima mozda oko 2 god,znaci radi imam siwu,svirao sam sa mnogima koji imaju i guerrini i dallape i siwe ali jos niko nije imao ton kao ja i udarac kako prima zvuk strasno a mikrofonije nigde,imam varijantu da radi srednji i da preklapa gornji i donji i jedan po jedan...znaci prezadovoljan sam drugi daljinski mi ne treba i ko god je probao ostao je bez teksta i u suprotno me ne moze niko ubediti moze da tupi na glavi koliko hoce...ako nekad budem probao nesto bolje javicu... Promijenjeno od taskedallape (17.02.2012 u 05:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bežični, harmoniku, mikrofon |
|
|