|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
mixeta je ocuvana ja sam drugi vlasnik skore,da si cuo zvuk nebi tako pricao,pitao sam mnogobrojne majstore,muzicare i trgovce i svi su mi potvrdili da radi sladje i sam sam se uverio u to.Po vama je kvalitetnija neka stvar sto je sad napravjena ili pre 20,30god?ne znam sto bezite od teme,nije u pitanju mix,pitao sam koji snagas i neki hall procesor da uzmem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.11.2011
Mjesto: Melmac
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: drombulje
![]() |
![]()
Kad budu napravili mikser koji umesto bas,midle,treble ima lakse ,mekse ,sladje, bice sve u redu i zabuna vise nece biti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
da mi je vidjet te muzicare koji tvrde da je to bolje od powermate-a hehe,to sto je napravljeno prije toliko godina ne moze ni prismrdit ovome sto se pravi danas,taman da je lezalo novo 30godina i sad ga raspakovao,brate ti bi ulozio 500-600€ to ti ne moze bit ni za dobar snagas da ne idemo dalje
Promijenjeno od ella 85 (18.02.2012 u 17:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
uz duzno postovanje kolegama,vidim da ovo ne ide u nikakvom pravcu,tako da molim da se zakljuca tema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ide kako treba, barem zasad ne treba zaključavati, rekli smo ti da za tu sumu nećeš naći dobar reverb i dobre snagaše. I ja bih volio novog Opela Insigniu za 2500e ali ne može. Ako ti voliš da radiš na tom dynacordu u to neću da ulazim, tebi se to sviđa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Uvijek isto ode tema u sokak. Kolegi dejanmaksic se svidja sound sa njegove miksete i to treba postovat, covjek nije trazio ispiranje mozga i pametovanje (stace ti to/staro/usmrdilo se...) nego savjet za solidan snagas od recimo 2x700w + neki reverb. rekao je da je isprobao PM1-2 da mu se sound nesvidja (kao i mnogima koji rade na souncrfte,yamahe,allen&heath ...) Ako je on navikao na taj svoj mikser/sound i sretan je opusteno svira,zadovoljan sobom i svojom svirkom nemojte njegovo uho omalovazavat nego dajte covjeku samo preporuku za slejv i efekat to on trazi. pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
drugare ja nisam probao taj tvoj mixer nikada,ali ti jedno verujem-a to je da je bolji od pm1000,samo sto se zvuka tice...pa ja muljaviji mixer od dynacorda bre nisam cuo..kaze meni pevac pre neki dan,a inace koristim soundcraft suvi mixer, i kaze on,"ma nekako mi bolje onaj dynacord pm1000,nekako mi se vise svidja glas na njemu'..ja kazem sta ti se svidja vise-kad zamulja s efektima pa se ne razume pola stvari sta pevas?? on kaze,"pa bas to"..mnogo mi lakse da pevam kad zamulja,ne cuje mi se svaka greska,ne moram tacno da pevam itd itd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|