|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa dobro, onda je super, bar nadji coveku za jeftinije pare.Pokusaj i onog sto prodaje pa1x za 1369 e, daspusti tih 369 e, mozda ce i da te poslusa.Brate ajde ovako, ako nemamo coveku da damo neko konstruktivno resenje onda da se jai ti ovde ne prepiremo, ispade dijalog izmedju tebe i mene, ja sam samo napisao neku realnost, kakva je takva je, i opet kazem zavrsi coveku posao i nadji mu klavijaturu ako vec mozes za jeftinije pare.
Pozdrav. Zaboravi i ovo da napisem sto se tice tih izdvajanja jos 50-100 e, mozda i ne moze svako da izdvoji jos i o tome covek treba da razmislja. Jos jednom pozdrav i sve najbolje. Promijenjeno od dekipa (19.02.2012 u 16:41 sati) Razlog: Dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.09.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 494
Uploads: 4
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland E-A7
Interesi: Medicina, muzika
![]() |
![]()
Hvala svima na savetima. Iskreno, i ja bih voleo Pa1x, ali ovih 1000e sam stavio vise da bi bila neka okrugla cena a sa tim parama bih trebao da uzmem klavijaturu plus da smestim mozda neke "nepredvidjene" troskove, bilo za setove ili za nesto drugo. Moj favorit za sada je Pa80, s tim sto ne znam za te Yahahe iz PSR i PSR s serije kako stoje sa semplovima.U principu meni i ne treba mozda za sad Pa1x, mozda mi je i Pa80 mnogo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo bas sam sad ovim likovima poslao neka pitanja vezana za cenu ovih klavijatura,pa cim odgovore,ja cu ti ovde reci,pa ti odluci sta ces raditi....Naravno,i Pa80 da uzmes je extra klavijatura,s tim sto je,kao sto rekose drugi gore,precenjena klavijatura....Dirke su joj,koliko sam cuo dobre,i nema nekih posebnih kvarova,s tim sto zna nekad da pobrljavi sempl kartica,pa se tu digne buka oko toga,ali obicno se sve brzo resi....Pozdrav i ziveo
![]()
![]() |
#5 | |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ja nisam samo korisnik pa1x..... otvarao sam i pa1x i pa1xpro kao i pa800..... razlika je neuporediva u kvalitetu. A tek što su nekvalitetne komponente to nek ti kaže kolega @siniša koji se profesionalno bavi servisiranjem,
ja koliko znam valjda više znači savet servisera nego subjektivnog korisnika, ma koji model imao. Da ne ispadne da lažem evo još jedan poznatiji serviser je nesvesno rekao kakav je kvalitet modela pa800... (pogledajte sliku dole) p.s. podvukao sam najvažnije ![]() Citat:
PA50 ako hoćeš da ti vuče semplove od tritona zaboravi, morao bi svaku COMBI boju da prepravljaš, podešavanja, splitovanje i midi parametre.... možda za drnjkanje kod kuće, ali za tezge neizvodivo, jer je nepraktično. Opet od toga bolja solucija je pa80 sa fleš kartom. Promijenjeno od nikadvisekorg (19.02.2012 u 21:21 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
Roland G-70
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
A da ti fino uzmes sebi jedan novi Roland BK-5 ili polovni GW-8 i... da se nikad ne pokajes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Ako nadjes prijatelju tyrosa za 1200 e , uzimaj , ta ti se ne kvari lako , a mozda i nikako , ili pa 80 a nikako pa80+0 !!!! cao sretna kupovina no na tebe je da se odlucis
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Mislim da niko nije spomenuo Tyros1. To je dobar sint, dobra ritam sekcija, doduse, kao i svaka Yamaha, malo tanja sa bojama, no to ne predstavlja neki velik problem. A moze se naci i za manje od 1000 eura.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer 1000 e korg yamaha |
|
|