|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Stvarno Marko zar te zatrovali besom ovi što hvale pa50,.. pročitaj malo bolje moj post,.....
Nepotrebno ti je ovo bilo.. Vaxter me preduhitrio u odgovoru,... hvala na objašnjenju,.. jedino usput da ti kažem da vl3d je mladji od performera 10 godina i bliži je po vokal procesoru koji sadrži helicon na 3xpro.. dok sa druge strane je pa 80, 12 godina matorija i prostija mašina od 3x pro,... ja sam toga svestan .. za razliku od drugih,... Mene je zanimala samo praktičnost izmene pratećih glasova u live situacijama,.. jer planiram da se 12 godina podmladim sa najnovijim korgom!!! Iako pevači i pevačice sa kojima radim imaju mikrofone koji koštaju koliko i moj stalak za klavijaturu,... pa opet hoću najpre zbog svog ličnog profi zadovoljstva da se osvežim... jer ionako najčešće sviram i pevam sam! Jedino me žao kada pomislim da ću ići na neku svirku od 50 eura a sa sobom nosim opremu od 5000eura,.. onda stvarno sam i ja malo otišo u k.... u svakom slučaju hvala na objašnjenju.. i smiri se brate i ne brkaj me sa neiskusnim klincima!!! Promijenjeno od pedjajazz (20.02.2012 u 17:53 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|