|
![]() |
#741 |
Vredan član društva
|
![]()
Odličan i precizan odgovor! To volim! Nema šta dobro odradjeno od strane korga i TC-a
A najviše mi se svidja što možeš namestiti i memorisati efekte posebno po numeri,.. pa lepo za georgijeva, ovako, za djanija onako, i za trance neki i zeg zeg na treći način... to je velika prednost. Odluka je pala 3x a ne 2x,...nisi mi odgovorio marko za raspored tastera,.. evo ponoviću pitanje: Spomenuo si u ranijim postovima da ti se raspored start, stop tastera kao i transpose i octav dugmića u odnosu na 2x pro nimalo ne svidja na tvom 3x/76,... da li verzija sa 61 dirkom koja ima isti raspored tastera ipak je malo bolje leži na dohvat ruci u toku svirke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma to me malo nerviralo u pocetku kad sam ga uzeo posto je drugaciji raspored nego na Pa2xpro ali sad sam navikao tako da nema nikakvih problema!Sve u svemu stvarno sam zadovoljan sa svim sto nudi Pa3xPro i jedino me nervira sto ako je napon malo nizi cuju se efekti malo jace nego sto treba
![]()
![]() |
#743 |
Vredan član društva
|
![]()
To je to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
@pedjajazz
Posto pitas za raspored tastera, a vidim da sviras pa 80, veruj mi da neces imati nikakvih problema sa pa3x. Dosta je slicna sa pa 80, samo mislim da su zamenjeni fillovi i ending, mada je to i bolje, start, star stop na istim mestima, ja sam sa pa 800, lagano presao, dok sa pa2x je malo teze, tako da ti nece biti problem. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio negovan za ovaj koristan post: | pedjajazz (21.02.2012) |
![]() |
#745 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovako, evo mene sa malo drugacijim pitanjem, koje se odnosi na ove sto IMAJU korga pa3x sa 5 i 6 oktava.
Dakle, evo, definitivno sam odlucio da prodam svoj pa2xpro i da nadoplatim koji "marak" za novu spravu. Buduci da sam probao korga pa3x sa 5 oktava (jos prosle godine kad je tek izisao), ne mogu se nekih stvari niti sjetiti... Sad pitanje je, buduci da ciljam na ovu od 5 oktava, dal se razlikuje vokalist od ove sa 6 oktava (glupo pitanje) ali nekako mi se ucinilo robotski da zvuci(po snimcima).... ![]() ![]() ![]() ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (27.02.2012 u 17:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Pozzz drugar nemam jos uvek pa3x ali osnovna razlika je,osim dirki sto si sam pomenuo,motorizovan ekran i hard disk na 76......dolazi sa 128mb rama,koje mozes da kompresujes na 256......tc helicon bi trebao da bude isti na oba modela.......ko zna jos razlika neka se javi da pomogne kolegi!
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Ima još jedna razlika koju si zaboravio, a bitna je... cijena
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | bogy (17.03.2012) |
![]() |
#748 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
E tu si u pravu drugar!
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zoric za ovaj koristan post: | bogy (17.03.2012) |
![]() |
#749 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto se tice 76 verzije, meni se to nikad nije svidjalo kod aranzera. Ae za workstation je to ok solucija, ali za aranzer ne, prvenstveno zbog transporta, a druga stvar, 3 oktave za soliranje ukoliko 2 razdvojite za harmonije je sasvim dovoljna. Plus sto nikako nisam mogao da se naviknem kad sam bas kod Mirana svirao, da mi je prva nota F lijevo, tako da mjesto c-dura uhvatim f-dur.
![]() |
#750 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
@dell : to je stvar navike...svirao sam pa1x sa 5 oktava,pa sam onda presao na pa2x...bilo mi je malo nezgodno neko vreme-citaj par svirki-...i kada je doslo vreme da menjam pa2 za pa3 ,nisam ni sekundu razmisljao o pa3x 61,ali ni sekundu...navikao sam se na siru klavijaturu,na tih par dirki desno,tako da sada ne planiram da se vracam na 5 oktava...kada uzmem da sviram aranzer sa 61 dirkom,osetim se toliko klaustofobicno da je to strasno...a i generalno uzeto vizuelno lepse i profesionalnije izgleda veca klavijatura...a sto se transporta tice konkretno pa3x 76 nije uopste veliki,staje i u manje automobile bez problema,zahvaljujuci tome sto su mu optimizovali krajeve,dok je pa1x pro daska za surf
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|