|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2006
Mjesto: Nemacka
Downloads: 637
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nije mi jasno jos jedno kod Korga Pa 800 a to je sledece da ako recimo neko od vas ima na svom korgu sredjen set i Uploduje ovde ili bilo gde taj set kod vas radi odlicno a kod drugih sto ga skinu i Loduju na klavijaturu neradi kako treba sta je ustvari razlika izmedju moje i vase klavijature da li mogu da pobrisem sve na fabricko stanje i da ne neki set lodujem koji se da radi odlicno bez da mora nesto jos dodatno da se steluje .Pozzzz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.12.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
to bih volio i ja znati imamo isti problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Dali ima PA800 funkciju da zakljucas global .Ako ima i ti ubacis neki set sigurno se nece cuti kao na drugom sintu. Koliko se secam da je na PA80 bila ta funkcija .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Naravno da mi je Global Odkljucan postoje setovi sto su kolege uplodovali sa njihovim Global i ja znaci konpletan set preuzmem i opet nevalja stavrno neznam da li je to nesto do moje klavijature ili neznam sta je.... pozzz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
od sad pa na dalje i u buduce kupujte klavijature iskljucivo sa setovima. Tad ce dobro da se cuju u globalu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.01.2009
Downloads: 1534
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Pa odprilike je ovako:ako skinete set koji je napravljen samo od fabrickih farbi i ako ga komplet instalirate onda ce sve raditi kao i kod onog ko je postavio taj set (e sad tu postoji jos da imamo starije operacijske sisteme i novije znaci i to bi se trebalo poklopit da bi sve klapalo jednako)
Medjutim najveci problem je sto mi svi na svojoj klavijaturi postavljamo u usere boje onako kako nama pase i onda kad nabacimo set gore a obicno instaliramo samo style i kad pustimo da radi a ono samo nesto zvrji bez veze jer vuce pogresne boje: Rjesenje je jednostavno treba samo ubacit bubanj tamo gde mu je mjesto i svaki drugi istrument na njegovo mjesto doštelat po svojoj volji i stvar je rjesena Ako se nabaci komletan set sa svime sto ima (a mora imat sve znaci GLOBAL-MULTISMP-PAD-PCM-PERFORM-SOUND-STYLE) onda mora da radi kao i kod drugih Eto to je otprilike to pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Veruj mi ja sam porobao sve moguce logicke nacine da to odradim cak sta vise oder i stavim onu kvacicu da vrati sve na orginalne ili fabricke boje i neki ritmovi i rade donekle dobro al neki ne jer je recimo gdje treba da je bas po pravili tu stoji User i sta ja znam neka truba svira umesto basa ili bubanj neki koji nema veze sa vezom ova klavijatura ce da me izludi lepi moj Roland izgleda da cu da se vratim ponovo na Rolanda
![]() Promijenjeno od Dell (05.03.2012 u 23:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Nije ništa komplikovano, samo polako imaš sve moguće problematike napisane na forumu, ništa nije komplikovano za naučiti, ne može baš sve i uvek da samo učitaš i da radi.
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|