|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 34
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Hvala puno na komentarima, mnogo znace... a sto se svirke tice naravno da nije savrseno i sto se tice harmonije i sto se tice solo deonica... ali kao sto i sami znate sve je vise bitan (za slusaoce) kvantitet, dok kvalitet sve vise opada... sto se toga tice nekad cujem neke strasne muzicare i pomislim "covece cime se ja bavim kad ovi tako dobro sviraju" prosto me bude sramota, a onda sa druge strane cujem i onu drugu vrstu "muzicara" koji sviraju kao da ni sami nemaju sluha i shvatim da sam tu negde na sredini... tako da sta da se radi trudimo se koliko mozemo... Jos jednom hvala na komentarima...
i evo jos jednog snimka... pesma je autorska ja nisam svirao,moj kum i kolega dragan savovic je radio sve sto cujete... Dodato: P.S. sto se tice nastupa trenutno nemamo stalnu svirku... ali ako se budemo ukacili u neki lokal javicu vam... (ako je to uopste dozvoljeno...) Promijenjeno od milos511 (12.03.2012 u 21:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Jaro iskreno ovo je extra,super je,danas ti vise i niko ne gleda na harmoniju,ljudima daj svirat a harmonija zadnja kad se ljudi napiju,i majmuni mogu lupat u drvo i njima je dobro,ovo je za mene extra i sve lijepo zvuci samo naprijed druze i sve najbolje i dalje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ja ne dobih odgovor?????
Gde moze covek da vas cuje Uzivo???? Dodato: pardon,nisam procitao dodatak ![]() Javi mi na PP kad budete negde svirali da dodjem da vas zujem uzivo.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (13.03.2012 u 10:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
ok, nema problema... Kad bude bilo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Evo ljudi jedan demo snimak od pre neki dan... Bio mi je moj harmonikas sa kojim sviram akustiku (suvarak ili kako vec)... inace momak ima 18 godina i nesvira klavijature nego iskljucivo harmoniku, pa zato mozda ima malo gresaka oko prelaza... odsvirane su prvo prvi glas i gitara a terca je snimljena naknadno i isto je on odsvirao! imali smo malo tehnickih problema pa je zato malo losiji kvalitet snimka i ima na nekim mestima malo seckanja ali nas je mrzelo da snimamo ponovo klavijatura je isto roland g800 kao i na ostalim snimcima... Komentari su naravno dobrodosli!
http://www.*******.com/mp3/q2molUap/rec0318-024552.html Dodato: pa nije valjda da nema niko nista da kaze??? ![]() Promijenjeno od milos511 (05.04.2012 u 03:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Evo ja nesto da kazem posto sam uspeo da preslusam tvoje snimke.Verovatno kolege ne mogu da otvore tvoje snimke pa zato i ne komentarisu.
Devojka ima lep prijatan glas.Svirka je sasvim korektna i dobro poznati zvuk Rolanda G800.Da nije tako teska klavijatura ja bih i dan danas verovatno svirao na njoj. Poslednji snimak gde svirate ti i harmonikas je malo losiji ali si napisao da ste imali problema pa je snimak losili a i harmonikas ne svira klavijature.Sve u svemu,dobro je. Javi mi se na PP da vidim da vam organizujem neku svirku kod jednog mog drugara ako si zainteresovan.
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2009
Downloads: 380
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
dobra svirka ali mi se vise svidja muski vokal
|