|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.03.2009
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland GW8, Yamaha RGX-620DZ
![]() |
![]()
I ja sam primetio ove nove prekidace... cini mi se da nije samo sminka u pitanju, nego su isli na to da se prekidac moze "cacnuti", da se ne mora pritiskati "odozgo" nego ga samo trznes prema sebi, a uz to su dovoljn mekani da ne moras da ih lupas.
Display je malo nabudzen tekstom, ali svakako informativan... a jedino mi se nije dopao jog-wheel (iliti dzoger)... meni licno je prakticniji onaj na GW (veliki, debeli). Kad postoji dosta kontrolnih dugmica oko ekrana (kao na Yamahama) onda je taj krug za neke druge operacije praktican, ali ovde se mnogo toga zasniva na njemu... znao mi je bezati kroz stilove, pa cimni gore, pa dole... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
dispay je definitivno jako mali za sve one informacije koje se nalaze na njemu.
Ali ne zaboravite da je cena korektna i da ne treba vise ni ocekivati.BK5 je skoro sto posto preslikani modul BK7,a tonski je potpuno isti.Samo da vam kazem da Aranzer jako mocno zvuci i da, ima onaj stari ali poboljsani ton serije G i serije E.
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ne znam,brzo se barata ritmovima kad ti odredjujes sta ces da sviras,ali sta ces kad ima porudzbina i to iz raznih zanrova muzike ili kad imas oko 300 ritmova na fleshu(koji nije lose sakriti od pogleda i od radoznale dece-zamisli neko ga iscupa u toku svirke ili dobije noge na pauzi
![]() Ides prvo USB taster,pa Search pa Tocak pa Enter i to svaki put....malo je za razmisljanje!? Ja bi ipak sacekao varijantu BK5 bez zvucnika i sa vise funkcijskih tastera ako uopste do nje dodje,ali naravno ne sa cenom od 1500E! Ne bi se naljutio ni kad bi izasao GW9,ali sa Favoritima nikako bez njih. ![]() p.s.BK5 je izgleda savrsenija verzija EXR E2 klavijature,slabo ima veze sa GW8. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|