|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Downloads: 648
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja vise nemam nikoga
na ovom' svijetu samotnom' jos jednu casu nadanja ispijam, gorku do dna Kad' lazes, lazi do kraja znam, opet ljubis drugoga a mene si ugasila i zadnju nadu sto s'ja Ref. Otvori vrata, molim te otvori dusu, volim te ne mogu ja protiv sudbine ne mogu bez tebe Otvori vrata, cujes me otvori, duso, molim te ne mogu dana bez tebe vjeruj, volim te Ne mogu ja sto mozes ti ne mogu lazno voljeti reci da nije istina manje ce boljeti Kad lazes, lazi do kraja znam, opet ljubis drugoga a mene si ugasila i zadnju nadu sto s'ja Ref. 2x Vjeruj, volim te vjeruj, volim te Hvala unaprijed. Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 22:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.01.2012
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: GUERRINI Superior 2 PRESIDENT 87` i KORG PA80...
Interesi: Interesuje me sve sto je interesantnoo..!
![]() |
![]()
Cis-moll je tonalitet
Forspil: cis-moll,Gis,Gis7(His),cis-moll,Dis7(Fisis),Gis,Gis7(His),cis-moll cis-moll--Dis-7(Fisis)---Gis--- Ja vise -nemam -------nikoga Gis------Gis7(His)--cis-moll na ovom' svijetu ---samotnom' A-dur---------Gis--- jos jednu casu nadanja Gis------Gis7(His)--cis-moll ispijam, gorku do dna cis-moll----Dis-7(Fisis)---Gis--- Kad' lazes, lazi ----------do kraja Gis---------Gis7(His)--cis-moll znam, opet ljubis -----drugoga A-dur--Dis-7(Fisis)-----Gis--- a mene si ------------ugasila Gis-----Gis7(His)-cis-moll i zadnju nadu sto s'ja Ref. cis-moll--Dis-7(Fisis)---Gis--- Otvori --vrata, --------molim te Gis----Gis7(His)--cis-moll--Hdur- otvori dusu, -----volim te Adur--------Dis-7(Fisis)---Gis--- ne mogu ja protiv---------sudbine Gis------Gis7(his)---cis-moll ne mogu bez ----tebe cis-moll--Dis-7(Fisis)---Gis--- Otvori --vrata, -------cujes me Gis----Gis7(His)--cis-moll--Hdur- otvori, duso, ----molim te Adur-----Dis-7(Fisis)---Gis--- ne mogu dana bez ----tebe Gis---Gis7(His)---cis-moll vjeruj, volim te.. Refren zadnji put ide za polu stepen vise nego sto je gore napisano,evo akordi koji su gore napisani a koji ce biti u d-moll-u... Cis-moll je d-moll Dis7(Fisis) je E7(gis) Gis je A dur Gis7(His) je A7(Cis) H-dur je C-dur A-dur je B-dur Ovo u zagradi sto sam stavljao je u slucaju ako sviras na klavijaturi bas linija (Fisis,His)...Ovo gde nisam nista stavljao u zagradi naravno u basu je osnovni ton... Fisis-je u stvari ton G (Enharmonska zamena) His-je ton C... PozZ... Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 22:59 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vlajko16 za ovaj koristan post: | bernard filic (17.03.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|