|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Eto Mome,
Prijatelju to što ti pokušavaš neće moći tako... Svaka konfiguracija kompjuterska ima svoj nivo opterećenja,tako da odgovor nije prost a ni jeftin. Ako si profi ja sam to već par puta tumačio al eto ponovo. PItanje procesora,rama i matične ploče za audio je komplicirano i dobro čuvano od strane proizvođača... Neko je na forumima pisao da pa 3x ima atom procesor,ali ako i ima ima posla sa softwerom pisanim za njega tj.za pa3x. A ti ako se radi o triton semplovima od 3 mb onda skoro svaki radi... Ali mogućnosti su veće a verujem i tvoje želje,pa zato ti i pričamo da treba puno faktora da se poklopi eto ako baš hoćeš da te neko posavetuje pročitaj na Native instruments optimal configuration za kontakt ili za ostale koje misliš koristiti... Windows Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), Intel Core Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM Mac Mac OS X 10.6 or 10.7 (latest update), Intel Core Duo, 2 GB RAM SUPPORTED INTERFACES Stand-alone VST Audio Units RTAS (Pro Tools 9 or higher) ASIO CoreAudio WASAPI Native 64-bit support for stand-alone and plug-in versions 1 GB free disk space / 48 GB for complete installation eto to je minimum Ja sam probao to sa laptopom podešavanje sistema je glavna caka u svemu |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|