|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
hvala kolege na svima , iapk sacekacu ja nekoi pa2x
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Ako mi je dozvoljeno da kazem ,moje licno misljenje, Pa 800 je bez sumlje najbolj i naj savremenija klavijatura , ili jedna od najsavremenijih, a to sto se neki zale na kvalitet, to jest na kvarove prije svega treba da obrate paznju da se obezbedi stabilan odgovarajuci napon ,bez naglih oscilacija,i koliko mi je poznato ,najveci procenat kvarova uzrokuje to, one su dizajnirane za takvu strujnu mrezu, a to moze da se zastiti sa posebnim produznim kablom ili uticnicom u koju je ugradjena zastita od strujnog soka ,pa cak i od grmljavine,a druga stvar svi mi volimo ponekad da eksperimentisemo sa svim njihovim mogucnostima pa se desi problem, i na kraju siguran sam da pravilno rukovanje i odrzavanje produzava vek ove i svake druge tehnike.Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma prijatelju nema veze to sa naponom. Kao sto davno neko rece ,,kvare se ako im opteretis ram memoriju,,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ko kupi PA800 mora u steku da ima bar jos toliko para za odrzavanje koliko ja vidim.To nesto dodje ko nagradna igra ko Loto da dobijes klavijaturu koja se nece kvariti.
![]()
![]() |
#6 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]() Pogledaj malo druge klavijature videces da nisi u pravu. Mada ih nebi strpao u istu klasu ali evo npr: Roland E80 Korg Pa2x da ne ubacim sad i Pa3x on je daleko od PA800 ali jos treba da se pokaze. Tyros 3 Sve su negde tu ista generacija osim Pa3x mada nisu u klasi ni jedna nema toliko problema kao Pa800 i to nema veza sa naponom ako mislis na nasu naponsku mrezu iste stvari se dasavaju svuda po svetu isti kvarovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Uz sve uvazavanje ,samo sam zaboravio naglasiti da sam mislio na Pa seriju ,jer je kolega razmisljao o zameni Korg Pa 500 za Pa 800 uz neku kompenzaciju,nije spomenuo druge brendove, molim vas da malo obratite paznju na smisao sta je tacno postavljeno u pitanju.Pozz
Dodato: @Nikadvisekorg, kolega moje postovanje ali ako nesto ne znate ili niste nikada culi i videli da ima ,nije razlog za euforiju, ja znam da postoje takve stvari da se kupe, i ja ih imam 2 kod mene ,jedan na mome PC, jedan na TV setu ,a kupio sam ih kada mi je LCD sa PC-ja vrisnuo zbog iznadnog nestanka i onda naglog paljenja sa prekomernim naponom i to je strujni sok za uredjaj,nisam mislio na ljude,neznam gdje ih mozes kupiti kod tebe ,pitaj u prodavnicama el,opreme ili sl.ja sam u Australiji ima ih na mnogo mjesta ,a kostaju od 80-150$.Pozz Promijenjeno od zaki1 (07.04.2012 u 15:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() Citat:
![]() Ja ne bih uzimao polovan pa800 osim ako nije u garanciji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Nema razlike, ne slušaj ove zaljubljenike koji samo puštaju glasine. Ne postoji nikakva novija serija. Pa800 se pravi kakav se pravio i prvi primerak, fuš komponente, i isti takvi rezervni delovi. To možeš pitati sve ozbiljnije servisere isto će ti reći.
Kvare se i novi, džaba ti i servis kad vreme čekanja do opravke nije beznačajno, kao i činjenica da za cenu kupovine novog pa800 možeš da našeš pa2x polovan. I opet je to neka bolja solucija za sve koji su u nedoumici. PA800 je čist promašaj, možete vi koji ga svirate da pišete do sutra nešto drugo, dovoljno je da se pogleda deo foruma gde svaka druga tema počinje sa problemima pa800...... Jedino ne znam kakav je pa800ex što se kvaliteta tiče, ali nema ga u našem regionu, već samo je za bliskoistočno tržište.
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | Svirac bt (18.04.2012) |
![]() |
#10 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ajde ti meni reci gde da kupim ja tu zaštitu od grmljavine i strujnog šoka pa da idem u grad na kafu sa osmehom na licu ![]() ![]() edit: molim nekog da otvori temu u off topic da ubacujemo ove bisere, nemam mesta više u potpisu.....
Promijenjeno od nikadvisekorg (07.04.2012 u 14:44 sati) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|