|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.02.2009
Downloads: 641
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 2 Roland Fantom G6 Korg Pa1X pro
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru.Bas mi je drago sto ima neko na forumu ko poznaje ovu tematiku.
Imao sam priliku da cujem prx 615 i kod njega su mi se cinili ti visoki mnogo jaci nego na mom prx 635.Prodavc koji prodaje delove za zvucnike mi je ponudio i ovaj model Selenium d220ti.Kada sam Selenium d220ti uporedio sa 2414 i 2408h na izgled mi je izgledama mnogo ozbiljnija(selenium dt220ti).E sad Selenium kosta samo 50 dolara a 2408h oko stotinak dolara.Da li je u pitanju koliko para toliko muzike ili mozda ovaj selenium nije losa kombinacija? Pozdrav.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Postoji koncepcijska razlika kod ta dva modela, 635 je trosistemska kutija za razliku od 615 koji je dvosistemska kutija. Razlika kou cijes je normalna jer dvosistemska i trosistemska kutija ne zvuce isto.
Moj savet ti je da ako ti se 615 vise zvucno dopada, prodaj 635 i kupi 615. Ali po meni je to prelazak s konja na magarca jer 3way je uvek bolje resenje. Promenom visokotonca neces nista dobiti tako da nemoj to da radis samo ces totalno poremetiti zvucnu sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|