|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala kolega Sinisa....inace salzem se da je daleko lakse raditi sa dve klavijature,nego s jednom...kad sam sa dve,na jednoj mi je uvek spremna boja za forspil,a na drugoj neki strings,brass,kontra i slicno za pratnju,ili po potrebi neka druga boja u zavisnosti od pesme..s jednom kad je uvek moram da se jurim po sts i po performansama izmedju strofa i forspila..tako da se definitivno slazemo da je daleko lakse sa 2 klavijature..tyrosa 2 sam hteo,ali ako pogledas oglase ne mozes naci ama bas nijedan,makar i po vecoj ceni,a da vec nije izguljen kod prelaza i kod bendera...a tyrosa 3 jednostavno nisam mogao da nadjem da kupim..bio je samo jedan,ali sa slicnim simtomima kao sto rekoh za tyrosa 2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Mogap si da nađeš, ali takvi primerci koštaju.... taj ti ne bi davao za pa1xpro i 100e doplate da je dobar t2 što si pominjao ranije.... ja sam moj u perfektnom stanju prodao za 1600e u kešu. A moj kolega je kupio za 1300e ali svuda je počeo da pušta boju.
Jbg zadovoljstvo košta.... ne može i jeftino i da nema mane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
da,taj i nije bio nesto za 100 e doplate..ali sam posle prodao pa1x i trazio za kes neki tyros,i skuplji,samo da je ok,i danima sam vrtio oglase trazio,i nisam uspeo da nadjem tyrosa 2 da nije skinuta boja kod prelaza i kod bendera..tako da jbg za sad
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Guerrini President Oro Champion, Korg Pa800
Interesi: konobar
![]() |
![]()
E tako nekako sam i ja zaključijo, da pa2xpro nije slab izbor premda tek prelazim sa harmonike na aranžer i konačno sam odlučijo da ga uzmem. Nadam se da če da bude za narodnu muziku lak z rad, za početak ima gore naložen samo Dynamics pro set, za sad dovoljno, jedino šta me još čeka jeste dugmetarska prerada, tako da i tu još moram pronači neki izbor, ko bi to mogao da odradi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
i ja se opredeljujem za korg pa2x jer na njemu možeš da središ solo boje mnogo kvalitetnije nego na LE, i aranžer mnogo LAKŠE nego na tyrosu 2. A cenovno te isto izađe, a nosiš samo jednu klavijaturu.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Početnik forumacije!
|
![]()
I ja sam vise za Tyros, ali opet, stvar je ukusa.. a i svakako ima vise materijala za pa2x..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7
![]() |
![]()
Pozdrav narode.
Ma čitam topic i druge razne kometare po forumima i puno se u zadnje vrijeme piše o problemima kojima podliježe pa2xpro... Dosta ljudi se žali na njihove led diode koje pregaraju i skupe su za mijenjanje...a korg ih ne priznaje u garanciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
obje su to vrhunske klavijature, ali slazem se sa kolegama koji kazu da tyros ima "plasticni zvuk" to se meni osobno uopce ne dopada, al zato je nekima taj zvuk bolji, sve stvar ukusa!
ali da napomenem jos jednu tocku: 2. klavijature ces uvijek moci bolje prodat, le i pa1x, tyros 2 dotakli svoje dno, pa2x je jos dosta skup, cjena ce mu naravno jos dosta past! ako te nije briga za pare, uzeo bi pa2x jer imas sve na jednom mjestu ![]() Dodato: al eto, mozda ti se pa2x toliko dopadne da zaboravis na tyros 3! ![]() Promijenjeno od brajo456 (23.04.2012 u 16:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|