|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala puno druze!
Nemam ti ja ni bend jos ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ЂолеПФК za ovaj koristan post: | MilosMilosMilos (21.04.2012) |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
polako samo... kad se dobro izmustras i navezbas neces ni imati potrebe traziti bend... nacice oni tebe
![]()
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | MilosMilosMilos (21.04.2012) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Bravo,lepo zvuci,opusteno , samo vezbaj trilere i brzinu,to ce dobro doci
![]() Kablic je pravi jel' da ? ![]() Samo napred,udaraj,vezbaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Zeljko i Yamahapassion su ti vec rekli najbitnije u vezi sa samim sviranjem i to treba ozbiljno da shvatis i zagrijes stolicu, prije svega na razvijanju tehnike jer taj solo zestoko hramlje i dosta je nesiguran, trileri neodredjeni, prelazi u dosta slucajeva suvisni i neubjedljivi. Zauzmi busiju i udri po skalama, svim mogucim i nemogucim, dan i noc. Sto brze, sto tacnije, sto sigurnije. Nece biti lako, ne daj se zavarati ali... uz dovoljno volje i vjezbe, mislim da ces za jednu godinicu svirati na sasvim drugom nivou. Ovaj sada... nije dobar. Obrati paznju na odnos solo instrumenta prema ritam sekciji, nesnosno je veliki u korist solo instrumenta pa kompletan aranzman bukvalno nestane kad spustis ruku na solo. Poradi malo i na tom master EQ jer je sve "preostro" u domenu od nekih 3 do 4 kHz. Smanji to za par dBa pa ce i kompletna zvucna slika biti dosta meksa a pogotovo kad se radi o pjesmi poput te koju si snimio.
Promijenjeno od tranzit (20.04.2012 u 23:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@yamahapassion Nadam se druze.
![]() @Deeda Jedva nasao druze, hvala ti jos jednom. @tranzit Vezbam koliko mogu, trenutno nisam u mogucnosti da toliko vezbam ali znao sam i po ceo dan da vezbam, tako da se nadam da ce sve ovo biti bolje i da ce se obistiniti Vasa prognoza za buducnost, jasno mi je da samo ja odlucujem o tome da li ce od mene biti nesto ili ne. Pozdrav svima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Tek sada sam pregledao postove.Mislim da je suvisno da odgovaram na pitanje u vezi terci jer su Zeljko,Tranzit i yamahapassion vec dali objasnjenje.
Samo ti vjezbaj,prati Yu-midi,pregledaj teme pogotovo one vezane za pocetnike (mnogo korisnih stvari ima za edukaciju). Takodje dosta moze da ti pomogne pregled snimaka klavijaturista na You tube (skines pa analiziras) i Vanbasco karaoke plejer.Pustis midi,usporis gdje je nejasno,iskljucis solo pa posmatras harmoniju i obrnuto. Ja sve picim na uvce pa nekako se snalazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobio sam sve odgovore druze, i ovi postovi su mi puno pomogli da znam gde sam, nadam se da sam na dobrom putu.Inace na forumu sam stalno, pratim i upijam
![]() A Vanbasco nisam do sad koristio u te svrhe, trudim se da sve sam odradim, ali kad krenem bas da ucim verujem da ce mi puno pomoci.A sto se Youtube snimaka tice, sve sam ih pregledao po milion puta i gledam i dalje ![]() Dodato: Izvinjavam se sto postavljam jedan za drugim postom ali imam pitanje, pa da ne otvaram novu temu.Kad sviram strofu i refren da sviram samo harmoniju levom ili i melodiju desnom?Ili ako ima nesto trece ![]() Dodato: Evo jednog kratkog snimka od mene, u odnosu na prosli snimak bogatiji sam za 20+ sati vezbanja. ![]() Nadam se da ce raditi link, zeza nesto ovaj SoundCloud. Dodato: Ipak ne radi, a ja ne mogu da izmenim. Dodji da mi ruke grejes by djolepartizan1995 Promijenjeno od ЂолеПФК (26.04.2012 u 15:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ovako slusajuci na uvce mi bolje zvuci sto se kvaliteta snimka tice i one harmonike prvi snimak,a ovaj zadnji snimak isto nije lose sto se sviranja tice,jedino sto rekoh snimak je losiji,a to nema ni veze puno..vazno je da se svira i vjezba
Samo cjepaj druze bice to sve bolje i bolje i ritmovi nisu losi...Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|