|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#181 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kad veliš da je kraj, onda mora biti tako. I nikako drugačije - rekao bi Tranzit
![]() Imam pitanje, i ne želim da ga shvatiš krivo. Ti se u svojim javljanjima nisi žalio na spomenuti problem. U stvari, kao korisnik Audye nisi spomenuo niti jedan nedostatak. Da li ih nemaš, da li ih ne primjećuješ ili te ne smetaju ako ih ima. Volio bih čuti objektivan odgovor. Iako nije tema, moj T4 radi bez problema ali ja bih recimo imao štošta za zamjeriti proizvođaču. Od izlaska modela je bilo dvije ili tri nadogradnje. Nisu pokrpali baš sve i iako se radi o sitncama mene to ljuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#183 | ||
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]() Citat:
Citat:
. Dakle, Ako si pazljivo procitao sta sam napisao videces da sam rekao da ni jedan aranzer nije savrsen,pa naravno ni Audya,ali!!! Operativni sistem na Tyrosu se nadogradjuje i poboljsava od serije 1,2,3 i sada 4.Koliko godina to traje pa opet korisnici nisu apsolutno zadovoljni. Ista je situacija i sa Korgom od neznam pa50,pa80,pa1,pa1x,pa800,pa2x i sada pa3x.Ja sam apsolutno svestan da mi krajnji korisnici zavisimo od podrske proizvodjaca brenda koji koristimo,i naravno da ocekujem od Ketrona da maksimalno opravdaju poverenje koje smo im ukazali kao kupci. Sto se tice bagova i onoga sto si pomenuo,naravno i kod mene taj problem postoji a ima i jos nekih sitnica koje me nerviraju ali boze moj nadam se da ce se to u sledecoj verziji softvera srediti.Naravno da mi ti nedostaci smetaju i da ih primecujem,aranzer koji je toliko precenjen(a misljenja sam da su apsolutno svi aranzeri precenjeni makar duplo nego sto vrede)nesme da ima takve bagove,ali mi ne smetaju u toj meri da ne mogu da sviram i uzivam u "ZVUKU" Audye koja mi sve vise prirasta srcu.U startu mi je najvise smetala ergonomija Audye ali evo polako se privikavam i cak uvidjam i neke prednosti takve ergonomije.Stvar navike.I opet kazem ne postoji savrsen aranzer za sve korisnike,ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati. Pozdrav i sve najbolje. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Audio zapis trebaš uploadati na neki servis koji ima ugrađen player namjenjen za slušanje glazbe. Tada se isti zapis ne treba skidati već je dovoljno stisnuti play i slušati audio smješten u tkz. "oblaku".
Nije priča krenula slučajno u krivom pravcu. Priča oko Audye je počela još prije godinu dana, a tvoj "gard" koji izražavaš na ovaj način Citat:
![]() No vratimo se na tematiku. Ako izađe novi model klavijature i za kratko vijeme dođe više nadogradnji OS za nju, jasno je da je inžinjeri nisu dobro pripremili za tržište. To je "krpanje rupa" i prikazuje jednu neprofesionalnost proizvođača. Za nas korisnike to znači gubljenje povjerenja. Pogotovo ako se radi o većim propustima i problemima vezanim uz direktno sviranje kao što je to slučaj kod Audye. Priča koju spominješ da im je netko navodno platio da ne izdaju nadogradnju je smiješna i sumnjam u njenu istinitost. Ali ako je stvarno tako, onda je to još jedan razlog više da u širokom luku zaobilazim ovog proizvođača. Tyros 4 je od svog izlasaka na tržište imao svega 2-3 nadogradnje. Ova zadnja 1.10 je samo povećala količinu interne memorije i broj mjesta za CUSTOM VOICES. Potpuno marginalna stvar koja nije vezana uz samu funkcionalnost. Ako to usporedimo s Audyom koja evidentno ima većih problema u radu onda je jasno da tvoje konstatacija da "nema savršene klavijature" i nema previše smisla. Tim više, do dan danas nisu riješeni problemi koji su vezani u Audyu.... ??? Stvari ne treba generalizirati jer, uživanje u zvuku je samo jedna dimenzija ovih "sviralica". Kada ih već plaćamo tako skupo, minimum onoga što se očekuje je njihova pouzdanost u radu. Dodato: @gerag - postavit ću tvoj demo na Box Promijenjeno od casper (22.04.2012 u 11:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Molim te navedi koji su to "VECI"problemi kod Audye,Hvala sto si postavio demo.
Promijenjeno od Dell (22.04.2012 u 15:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Audyu nisam dovoljno svirao, samo par sati testiranja. "Preskakanje" koje se čuje i na snimku, za mene bi bio problem. I to veliki. Tim više, ispravka još uvijek nema, a i ne zna se kad će. Da li postoji još štogod, ne znam, a i bolje da je tako. Međutim, nema razloga da sumnjam u izjave Tranzita koji to tvrdi i ja mu za razliku od tebe potpuno vjerujem.
Da mene netko pita, što nije u redu s T4 rekao bih to bez ustezanja. Pa nisam se oženio za nju da ne želim vidjeti njene mane ![]() Eto, to su nedostaci koji me smetaju na T4. Znam da nije vezano uz ovu temu ali htio sam pokazati o čemu se zapravo radi, čisto za usporedbu. Zato bi bilo dobro da od korisnika Audye čujemo što ih smeta, na što imaju primjedbe. Jer kažu ljudi, "sama hvala niš ne valja". ![]() I još mala dopuna i info. Na ovoj temi sam samo zato jer me Audya zanima kao klavijatura. Kada sam prije godinu dana tražio zamjenu za svoj stari i umorni KN7000, bio sam u dilemi između nje i Tyrosa. Novi Korg još nije izašao, Roland na žalost nije imao ništa interesantno za mene, a meni se "žurilo". I odabir je pao na Tyrosa iz samo jednog razloga. Predhodnici Audye su pokazali da ova firma ima velikih problema sa software-skim(koja deklinacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Tyros sigurno nije los izbor,zelim ti puno srece u poslu sa njom a i ostalim korisnicima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Sto se tice ovog snimka i prezentacije bogami moram reci da mi se svidja kako zvuci i ovako kao ne poznalac razlicitih klavijatura,posto se ne bavim dugo aranzerima vec samo slusajuci vase demo snimke...sad vec i ja bih mogao da prepoznam skoro svaku klavijaturu i njen sound....Audya sto jest jest ima neki svoj poseban sound koji se meni svidja a tako i ostale klavijature u tom rangu,tako da mogu samo da kazem dobre su to sve klavijature jedna ima jednu manu druga drugu mozda,ali oprt lijepo zvuce pogotovu u rukama nekoga ko zna da svira....Ja bih jos volio da cujem koji snimak audye ali da to bude citava pjesma i po mogucnosti da ima i vokal,da vidimo tj cujemo kako ce to onda kompletno da zvuci..Po mogucnosti nesto narodno starije..ako moze bas bih volio cuti...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Hajde da se i ja malo uključim,nije me odavno bilo ovdje.Ovaj snimak zvuči stvarno super,i ritmovi i semplovi,ali tako zvuče svi loop-ovani setovi i na ostalim aranžerima.Prema tome,ostajem pri svojoj prethodnoj konstataciji da je Audya precjenjenija u odnosu na ostale brendove.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (23.04.2012) |
![]() |
#190 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Potupuno se slazem sa predhodnim postom koleke @Maxo 68.
i opet da dodam da i mnogo jeftinije klavijature daju jako slican ton a u dzepu ti ostane oko 2000 eura pa vi sad sami procenite cemu bacanje para!!!
![]() |
Favoriti |
|
|