|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Konvertovao sam ja SUDO sa KORG-a Pa50 za moj G600, ali to brate nije ni nalik onome kako to treba da zvuci....Moze sigurno bolja harmonika od one fabricke....Ako mislis na samo jednu boju fabricku koja ima naziv HARMONICA nije ni nalik kakva moze biti....Recicu ti malo kasnije od kojih boja je napravljena harmonika kod mene i ne zvuci lose....Pozdrav
![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (23.04.2012 u 19:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Na upper 1 - reed organ ili C35
Upper 2 - Klarinet D18 oa onda ides u BANK (bank od boje ) i podesavas : Za upper 1 vibrato rate - 0 vibrato depht - 0 Delay - 0 twf cut off - 27 twf resonance - 0 env attack - 0 env decay - 0 env release - 0 onda okrenes prvi tockic na upper 2 podesavas samo rednim brojom 6 ili env attack - 1 i onda snimis performans da ti se te postavke ne obrise kada promenis. WRITE + bank i pises broj gde hoces da staje tu boju .. pozzz ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jovan4e za ovaj koristan post: | Maksuzija (23.04.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()