|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2011
Mjesto: BiH
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50 bass git.Fender jazz bass
Interesi: druzenje,muzika...
![]() |
![]()
Pozzz...Vezano za ovu temu harmonike za roland...imam ja nekih performansi ima dobrih harmonika bar meni i jos nekih bojica..pa cu nabacit u download sekciju pa skini mozda ti budu oh da se nepatis praviti...pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
E ljudi hvala puno aco probacu po tvom tut-u da napravim harmoniku
![]() Jos jednom hvala ![]() Dodato: Jovan4e hvala odlicna harmonika ![]() Dodato: Zdravo ponovo ja ![]() Koje boje da spojim da bih dobio ovu boju? Koji ritam se koristi? ![]() Ima li neki fabricki ili gde mogu da ga skinem...? Promijenjeno od LesaKesa (26.04.2012 u 09:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
kao prvo uporedjujes dve razlicite klavijature.zagrej stolicu i sredi svoju klavijaturu.mesas teme,stavio si temu harmonika a sad pitas u istoj temi za neku drugu boju.Korg i Roland su dva razlicita brenda i nemoj ocekivati da ces moci iste boje da imas na razlicitim klavijaturama.
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nemo se ljutis :/
Samo htedoh usput da pitam kakva boja bi odgovarala a ne da ocu istu i isto da zvuci al' (jer znam da je prosto nemoguce ni teoretski) nema veze, kao sto kazes zagrejacu stolicu i necu da smaram pozz Sve najbolje... Dodato: Snasao sam se... Promijenjeno od LesaKesa (26.04.2012 u 20:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.04.2012
Mjesto: Niksic
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G-800, Korg pa80, Weltmeister Cantus IV deluxe, Hohner Atlantic IV, Roland fr-7 acc.
![]() |
![]()
Zdravo kolega.. Pribliznu boju mozes dobiti ako na upp1 stavis Mellow Fm (nzm tacno koji broj jer mi klavijatura nije tu), a na upp2 stavis Saw..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ovo Mellow FM nisam mogao da nadjem, a i da budem iskren, prvi put cujem....
![]() - Soprano Harmonika: UP1 - A37(Harmonica) ; UP2 - D11(Soprano Sax) ; UP1 normalno, UP2 snizena oktava - Guerrini Harmonika: UP1 - C36-1 (Accordion I) ; UP2 - C36-1(Accordion I) ; UP1 snizena oktava, UP2 povecana oktava - Kabina Harmonika: UP1 - A36-1 (Accordion It) ; UP2 - Nebitno ; UP1 Snizena oktava, UP2 nebitno Ovo su bile neke harmonike....Evo jos par nekih interesantnih: - Yamaha DX11: UP1 - D54-1 (+Syn Mallet) ; UP2 - B32-1(SAW) ; UP1 normalno, UP2 snizena oktava - Gajde: UP1 - D32-1 (Saw) ; UP2 - D68(Shanai) ; UP1 snizena oktava, UP2 normalno - Tambure: UP1 - A71-8 (Strings Oct) ; UP2 - A42-5(Mandolin Tr) ; UP1 snizena oktava, UP2 snizena oktava - Casio CZ230S: UP1 - D31-1 (Square) ; UP2 - D32-1(Saw) ; UP1 normalno, UP2 normalno .....Eto....Nesto ukratko od mene....Mozda nekom pomogne....Nemoj mozda neko pogresno da razume one harmonike gore pa oni nazivi.... ![]() ![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (21.05.2012 u 21:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|